Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam bu plus donation olmadan çevrimdışı konuşmak mümkün değil acaba zamanla whatsappa gomerler mi ki plus donationu? Var mı bi bilgin?
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Gereksinimleri: OS 2.1 +
Genel Bakış :
WhatsApp + modlanmis surumdur.
Temelde özelleştirilebilir
renkler, WhatsApp
ek olarak Medya yükleme sınırını artırabilirsiniz,
büyük müzik dosyalarını veya video gönderebilirsiniz.
Gizli sohbet edebilirsiniz
Kurulum : Cihazdaki mevcut uygulamayı kaldırıp öyle kuruluma geçin.
Hocam bu plus donation olmadan çevrimdışı konuşmak mümkün değil acaba zamanla whatsappa gomerler mi ki plus donationu? Var mı bi bilgin?
Usta çevrimiçi görünmeyi gizliyorum güzel fakat o sırada çevrimiçi olanlar görünmüyor. Hem çevrimdışı görünüp hemde çevrimiçi olanları görebilir miyiz acaba plus ta
Bunu kurmayı kaç kez denediysem sonuç alamadım. Ya Özel rom var diye olmuyor yada bir yerde hata yapıyorum...
Bendeki hata şöyle. Oynanmış bir sürüm kullanıyorsunuz kaldırıp mağazadan tekrar kurun diyor.
Altında kurulum talimatlarını yazıyor işte orjinalini kurun bir iki arkadaşınızla sohbet edin ve ardın orjinali kaldırıp kurun diyor denedim yine sonuç alamadım...
hayır farkediyor mu kiC sürüm denedinmi dostum.
hayır farkediyor mu ki
Tamam sonucu bekliyorum...Olabilir bide ben deniyim bendede custom yüklü
Tamam sonucu bekliyorum...
Plus donation anlasmali firmalarin yada sitelerin programlarina lisanslamada yardimci olmasini saglar.Yani D surumu tahminimce Plus (D)onation ister o yuzden C (*****) surumu var.Hocam bu plus donation olmadan çevrimdışı konuşmak mümkün değil acaba zamanla whatsappa gomerler mi ki plus donationu? Var mı bi bilgin?
Plus donation anlasmali firmalarin yada sitelerin programlarina lisanslamada yardimci olmasini saglar.Yani D surumu tahminimce Plus (D)onation ister o yuzden C (cra ck) surumu var.
OkGorunmezlik modu artık ucretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?