WhatsApp+ v5.30D (root),WhatsApp+ v5.27D Beta tam [No root] [sorunsuz kurulum] 26.03.2014

Konu Sahibi
WhatsApp+ v5.30D (root),WhatsApp+ v5.27D Beta tam [No root] [sorunsuz kurulum] 26.03.2014
google play:

Öncelikle marketten ve kurulumu yapıp birkaç mesaj gönderin sonra uygulamayı kaldırın ve whatsap+ apk uygulamasını ve donatıon apk yukleyin cihazı yeniden başlatın.
whatsap+ uygulamasını açın sorunsuz şekilde girecektir. kendim test ettim

not: talimatları takip edin!!!

uygulama özellikleri:
Temel olarak size ek olarak, büyük müzik dosyalarını veya video göndermek için Medya yükleme sınırı (stok sınırı 16Mb olduğu) artırabilir renkler çok, boyutları, ve diğer birçok görsel mods değiştirebilirsiniz özelleştirilebilir bir WhatsApp olduğunu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: orhanblt

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Tepkiler: yaren_dede

UpOneTR

Üye
evet yuklu

plus don. root yetkisi istemedi

dediğin gibi yaptim ama boyle diyo iste

UpOneTR

Üye
donate ne işe yariyo
şu çemrimiçi gözükmemeyi mi sağlyo sadece

yakupb03

Üye
bilmiyorum yukle demişler yukluyoz işte vardır bi işlevi
Aynen sadece çevrim dışı gösteriyor yani sabit olarak kalıyor. Ama sen yok dersen hesap gizlilik .. Oradaki ayarlarda yeterli donate sabit offline.donate olmadan... Hesap gizlilik kimsenin Görememesi ;-)

Tepkiler: UpOneTR ve yaren_dede

yakupb03

Üye
yok niye kızıyım konuyu guncellemeyi düşünmüyordum pek ilgi yok gibi ama guncellemeye karar verdim
Kullanmayı bilen çok yok hocam donationu indiriyor freedom ile ***** yapacaksın tekrar doğrula falan filan zahmetli biliyorsun bir de Mark satın aldı ya çok bir espirisi kalmadı anca theme duvar kağıdı falan..

Konu Sahibi
Kullanmayı bilen çok yok hocam donationu indiriyor freedom ile cra ck yapacaksın tekrar doğrula falan filan zahmetli biliyorsun bir de Mark satın aldı ya çok bir espirisi kalmadı anca theme duvar kağıdı falan..

freedom filan gerekmiyor dostum anlatımı takip edin yeterliuyg. 5.27 surume guncellendi

orhanblt

Üye
Teşekkürler