ahmetkaya1991 Üye codern' Alıntı: toplu bir sekilde yazsak daha mantikli olmaz mi herkes ayni mesaji atsa Genişletmek için tıkla ... mantıklı.. ben bir ay önce ısrala attım başka arkadaşlara da söyledim. ısrarla s60 desteği yok dediler. sonra belle diye değiştirdim çok zaman sonra çalışmalarımız devem ediyor yazdılar
codern' Alıntı: toplu bir sekilde yazsak daha mantikli olmaz mi herkes ayni mesaji atsa Genişletmek için tıkla ... mantıklı.. ben bir ay önce ısrala attım başka arkadaşlara da söyledim. ısrarla s60 desteği yok dediler. sonra belle diye değiştirdim çok zaman sonra çalışmalarımız devem ediyor yazdılar
codern Üye o zaman toplanalim hep birlikte bir mesaj belirleyelim ayni anda gonderilim her gun bir kac kere yollayalim bir konu acip orada toplanalim derim ben
o zaman toplanalim hep birlikte bir mesaj belirleyelim ayni anda gonderilim her gun bir kac kere yollayalim bir konu acip orada toplanalim derim ben
ahmetkaya1991 Üye oruç başıma vurdu numaramı görmediniz demi oruç başıma vurdu numaramı görmediniz demi
codern Üye .HaYaLeT' Alıntı: bnada atın bni unutmayın Genişletmek için tıkla ... konu olarak actik kardesim mesaj war orda yollayabilirsin
.HaYaLeT' Alıntı: bnada atın bni unutmayın Genişletmek için tıkla ... konu olarak actik kardesim mesaj war orda yollayabilirsin
codern Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya gir orda support@whatsapp.com war ona tikla e popsta aciliyor ordan halledersin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya gir orda support@whatsapp.com war ona tikla e popsta aciliyor ordan halledersin
AtLaNtiSs. Üye e-posta adresi oluştulamdı. Önce e posta uygulmsnda e posta ayarlrı tnmlnmaldr. bnde sorun var