asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
pek işe yaramıyor sadece toggle olarak bulunsun diye yapmışlarpaylaşım için teşekkürler.
uygulamanın arka plan bağlantısını kesmeyemi yarıyor widget?
joshlog modu uyguladın mı ?topram sana zahmet veriyorum ama witget şeffaf Wifi sesiz Bu witgetleri nasıl değiştire bilirim
modu doğru uygulamalar san hiçbir sıkıntı olmaz yine de sen bilirsinYok yapmadım Evet o modu Biliyorum ben şimdi efek falan yüklü biraz da witget yüklü onu yapıca sıkıntı olurmu formata kadar böyle kullanım dimi topram çünkü çok uğraşıyorum onu kur bunu silyakında çöker se ôle olunca yapayım o modu diyordum anlaşılan o mod şart demek mi sağol topram sıkıntı olunca format atarım hack sonra o modu yapayım
Yok yapmadım Evet o modu Biliyorum ben şimdi efek falan yüklü biraz da witget yüklü onu yapıca sıkıntı olurmu formata kadar böyle kullanım dimi topram çünkü çok uğraşıyorum onu kur bunu silyakında çöker se ôle olunca yapayım o modu diyordum anlaşılan o mod şart demek mi sağol topram sıkıntı olunca format atarım hack sonra o modu yapayım
topram mif dosyaları kopyalıyorum e ye o denilen yere kopyala deyince erisim reddedil di yiyor yamalarda aktif
z De mif aradı buldu 300 yakın sonra Hepsini işaretledim e olan bölüm De denilen yere yapıştır deyince hata veriyor sys olan yere verilen dosyaları da attım bunları yapmadan kapatıp açtım sonra bunları yaptım bir müzik çalar değiştiçökertene kadar devam hart format atarım çökerse 4 tuş yontemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?