dücane
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar, whats app´in eski sürümlerinden birisini kullaniyordum, 2.5.xx sürümlerinden, gecen hafta whats app´a girince bu sürüm eskidi yeni sürümü kendi sayfasindan indirin yazisi cikti,bende indirdim... o gün bugün ne zaman whats app´i acinca uygulama donuyor, bir kac saniye sonra atiyor uygulamadan, birdaha girmeye calisincada girmiyor.
Illa telefonu yeniden baslatmam gerekiyor, ama hep donup beni atiyor yaaa. cok sinir bozucu bir durum, kullanamiyorum, daha önceleri yoktu, tüm 2.6.xx ve tüm 2.7.xx sürümlerini denedim, hepsi ayni...caresini bilen yazsin lütfen...
Whatsapp geçmişini silmeyi deneyin aynı sorun bende de vardı, nedeninin yedeğini alıp tekrardan kullandığım geçmiş olduğunu anladım. Bir de kullandığınız whatsapp sürümünü belirtirseniz belki daha fazla yardımcı olabilirim.
hocam gecmisini hep silerim, kullandigim sürüm 2.06.71, ama en son sürümü ve diger sürümleride denedim, sonuc hep ayni, bu arada ilgin icin sanada tesekkür ederim...
rica ederim. Messagestr.db olmasi lazim yanlis hatirlamiyorum gecmis olarak o dosyayi mi sildiniz yoksa whatsapp in icinden delete chat secenegi ile mi sildiniz ? Ben gecmis olarak private klasorunun icinde bulunan .db uzantili dosyayi kastetmistim. Bu arada .71 olan whatsapp versiyonu epey bug bulunduruyor, yeni versiyonlari zaten denemissiniz fakat benim tavsiyem 71 den eski olan 68 nolu versiyonu denemenizdir.
arkadasim hard format at tlf naLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgit uygun linke tikla tlf hafizasina kurunca tek dikat etmen gereken guclu bi sinyal ile ilk oturumu acman ve 1 iki dk bekle hafizana kartinada format at benim en favori programim bana ole oldugu icin biliyorum tlf hacksiz dedimi yap sorun kalmaz kesin cozum
C:/private/2002B30D/MsgStore.db isimli dosyanın yedeği alın bilgisayarınıza bağlayıp. Daha sonra silip .68 kurun veya .78 in çalışıp çalışmadığından emin olmak için tekrar kurabilirsiniz. Daha sonra yedeğini aldığınız MsgStore.db isimli dosyayı yeni kurduğunuz whatsapp inkiyle değiştirin.bunu bilmiyordum hocam, ben sadece delete chat yapiyordum,o dedigin messagestr.db uzantili dosyayi tam olarak nereden silebilirim?
C:/private/2002B30D/MsgStore.db isimli dosyanın yedeği alın bilgisayarınıza bağlayıp. Daha sonra silip .68 kurun veya .78 in çalışıp çalışmadığından emin olmak için tekrar kurabilirsiniz. Daha sonra yedeğini aldığınız MsgStore.db isimli dosyayı yeni kurduğunuz whatsapp inkiyle değiştirin.
Not: private dosyası whatsapp i yüklediğiniz hafızaya göre değişiklik gösterir.
---------- Eklendi @ 22:38:35 ---------- Yazıldı @ 22:33:30 ----------
2.6.78 in E or F mod unuda denemenizi tavsiye ediyorum zira yanlış hatırlamıyorsam 2.5.xx versiyonlarda E or F mod yoktu. F hafızasına kurmanız farklı bir sonuç elde etmenize yardımcı olabilir.
Rica ederim. Umarım herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız, saygılar.sagol hocam denedim ve simdilik gayet iyi gidiyor, donma felan yok, eline saglik, tesekkürler...insallah yine en yakinda zamanda baslamaz donmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?