emreli01 Üye Görünüm eski Whatsapp miş lolipop dien arkadaş :-D değil eski Gorunum bu ben zaten bunu kullanıyordum neyse
Görünüm eski Whatsapp miş lolipop dien arkadaş :-D değil eski Gorunum bu ben zaten bunu kullanıyordum neyse
kralberk13 Üye anladım teşekkürler uygulama içinden güncelleme kontrolü yapa biliyoruz haberiniz olsun
kralberk13 Üye reductil' Alıntı: Arama seçeneği yok Genişletmek için tıkla ... arama seçeneği yok kastından yeni kişiyle sohbet etmekmi ?
reductil' Alıntı: Arama seçeneği yok Genişletmek için tıkla ... arama seçeneği yok kastından yeni kişiyle sohbet etmekmi ?
Silinen Üye 566228 Kapalı Hesap Bunun yerine Gbwhtsapp deneyin her özellik var. Hatta bundan 10 kat fazla özellik var. Çağrı da dahil..
Bunun yerine Gbwhtsapp deneyin her özellik var. Hatta bundan 10 kat fazla özellik var. Çağrı da dahil..
agoin Üye Admin Teşekkürler ban yedim heralde ban yedim numayı doğrulamıyor. Google play den yüklüyorum yine olmuyor ne yapmam lazım
Admin Teşekkürler ban yedim heralde ban yedim numayı doğrulamıyor. Google play den yüklüyorum yine olmuyor ne yapmam lazım