WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

O zaman internetinle ilgili
Sanmıyorum Ayni WİFi Sonuçta Olsa Orjinaldede Sık Sık Kopar Aman Neyse İşte Sonuç Olarak Ben Nadir Olarak Kullanıyorum Seyahete Çıktığım Zamanlarda Telefonun Hafızası 700 Mbden Aşağiya Düşmesin Diye Yoksa Yükleyecek Değilim

ben normal internet paketi kullanıyorum şimdiye kadar hiç kopma olmadı belki wifi de kopmalar oluyordur
Hayır Diyorum Ben Telefona Mesaj Düşüyo PCye Düşmüyo Filan Bi Sıkıntı Var Anlamadımki Whatsapp İle Ortasınız Sanırım

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Diyorum Ben Telefona Mesaj Düşüyo PCye Düşmüyo Filan Bi Sıkıntı Var Anlamadımki Whatsapp İle Ortasınız Sanırım
sen telefon için değil de pc için kopmalar oluyor diyorsun bunu en baştan söylesene bu bazen bende de oluyor normal birşey

Tepkiler: DarkredBlue61

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Konu WhatsApp Messenger v2.12[123] sürüme güncellendi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Sitesinde Çıkmıyorda Sanırım Güncelleme Geri Çekildi
sitesinde güncellemeyi unutmuş lar orjinal sürüm için alttaki linkten indirebilirsiniz

sitesinde güncellemeyi unutmuş lar orjinal sürüm için alttaki linkten indirebilirsiniz

Yapacakları İşte O Kadar Olur Zaten Eyv
Hayır Belki Güncellemişlerdir Ama Sıkntı Çıkmıştır Bişey Olmuştur Güncellemeyi Geri ÇekmişlerdirDiye Düşündüm O Yüzden Tşkler

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Yapacakları İşte O Kadar Olur Zaten Eyv
Hayır Belki Güncellemişlerdir Ama Sıkntı Çıkmıştır Bişey Olmuştur Güncellemeyi Geri ÇekmişlerdirDiye Düşündüm O Yüzden Tşkler
yok sıkıntı ben modlu olanı çoktan yükledim bile