nanotex Üye Sanki materyal dizayn olan versiyonunda telefonu daha bi yoruyor. Ağırlaşıyor uygulama. Sizin de dikkatinizi çekti mi?
Sanki materyal dizayn olan versiyonunda telefonu daha bi yoruyor. Ağırlaşıyor uygulama. Sizin de dikkatinizi çekti mi?
byAndroid Üye nanotex' Alıntı: Sanki materyal dizayn olan versiyonunda telefonu daha bi yoruyor. Ağırlaşıyor uygulama. Sizin de dikkatinizi çekti mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim uygulama çok yavaş eski düzene göre bazen telefon can çekişiyor
nanotex' Alıntı: Sanki materyal dizayn olan versiyonunda telefonu daha bi yoruyor. Ağırlaşıyor uygulama. Sizin de dikkatinizi çekti mi? Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim uygulama çok yavaş eski düzene göre bazen telefon can çekişiyor
Liveshade Üye nanotex' Alıntı: Sanki materyal dizayn olan versiyonunda telefonu daha bi yoruyor. Ağırlaşıyor uygulama. Sizin de dikkatinizi çekti mi? Genişletmek için tıkla ... Bende bir sıkıntı yok. Gayet sağlıklı çalışıyor
nanotex' Alıntı: Sanki materyal dizayn olan versiyonunda telefonu daha bi yoruyor. Ağırlaşıyor uygulama. Sizin de dikkatinizi çekti mi? Genişletmek için tıkla ... Bende bir sıkıntı yok. Gayet sağlıklı çalışıyor
byAndroid Üye Telefondan farkediyor demekki düşük donanımlı cihaz olunca yine de eskisi daha hızlı benim telefonda
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Uygulama v2.12.66 sürümüne güncellendi. Uygulama v2.12.67 sürümüne güncellendi.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi KAAN METE' Alıntı: Biz bunu yüklüyoruz ama ban yemeyelim.. bir bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla ... Yuklediginin ne olduğunu dusunuyorsun? Ban yiyeceğini düşündüren nedir?
KAAN METE' Alıntı: Biz bunu yüklüyoruz ama ban yemeyelim.. bir bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla ... Yuklediginin ne olduğunu dusunuyorsun? Ban yiyeceğini düşündüren nedir?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi SpyChef' Alıntı: Yararl tskurler Genişletmek için tıkla ... Uygulama v2.12.69 sürümüne güncellendi.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi uqurykn' Alıntı: en iyisi google surumunu donmek zırt bırt ugrasamam güncellemeyle tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Hergun guncellemek zorunda degilsiniz
uqurykn' Alıntı: en iyisi google surumunu donmek zırt bırt ugrasamam güncellemeyle tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Hergun guncellemek zorunda degilsiniz
KAAN METE Üye Google markette yok Material Design buda WhatsApp plus gibi mi diye sordum hani ban yemeyelim de kastım buydu
Google markette yok Material Design buda WhatsApp plus gibi mi diye sordum hani ban yemeyelim de kastım buydu
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi KAAN METE' Alıntı: Google markette yok Material Design buda WhatsApp plus gibi mi diye sordum hani ban yemeyelim de kastım buydu Genişletmek için tıkla ... Marketteki ile ayni fark yok.
KAAN METE' Alıntı: Google markette yok Material Design buda WhatsApp plus gibi mi diye sordum hani ban yemeyelim de kastım buydu Genişletmek için tıkla ... Marketteki ile ayni fark yok.