WhatsApp Messenger ücretsiz oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

15097

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger ücretsiz oldu!
iTunes Store'da aylak aylak gezinirken birden WhatsApp Messenger'ın ücretsiz olduğunu gördüm.iOS kullanıcıları indirsin.Bu fırsat bir daha ele geçmez

iTunes linki:

androidde ücretsiz zaten iosdada ücretsizdi kuzenim bedavaya indirmişti yıllık 1 sms ücreti kesiyo operatörden sadece

15097

Üye
    Konu Sahibi
Hayır iOS'te ücretsiz değildi.Bugün ücretsiz oldu.

peki beyler indirdikten sonra kullanirken Tl Gidiyormu?

Evet internet paketim yok kız arkadaşim bb kullaniyor ondan ücretsiz diyor dogrumudur acaba

15097

Üye
    Konu Sahibi
Bugun degil en az 3-4 gun once oldu bıradır
hiç farkında değilim yahu oldu mu o kadar ben bugün farkettim.

- - - Eklendi - - -

Yanı kardeş benım telefonda whatsappı 1dk kullansam her dk 40 kuruş gidecek ama blackbery de bedava öylemi
net paketin varsa ücretsiz ama yoksa paralı.kız arkadasının bb'sinde bbm var internete baglı oldugu surece ucretiz mesajlasabılıyor.

- - - Eklendi - - -

edit: bbm ile ücretsiz mesajlasma sadece bbler arasında oluyor.

cyber

Üye
symbianda ilk bir yıl ücretsiz

Yanı kardeş benım telefonda whatsappı 1dk kullansam her dk 40 kuruş gidecek ama blackbery de bedava öylemi

hayır. Senden kullandığın data miktarınca kontör gidecek. Kız arkadaşının BIS paketi olduğu için kontörü gitmez, zaten BIS paketi demek Blackberry için internet paketi demek.

- - - Eklendi - - -

Daha sonra internete baglıyken bedava baglı degilken paralı mı

hayır. Sitede ilk yıl ücretsiz sonra yıllık 1 dolar yazıyor ama 1 yıldan sonra da kontör gitmiyor.

Ya kardesim internete baglaniyor iste bedava falan yok bis paketi soyle bisey ayda 7tl saniyorsam bedava face ve twitter bbm ve whatsapp bunlari kullanabiliyo aksi taktirde internet kullaniyor internet paketin yoksa kontorden dusuyor

Epple

Üye
Ya kardesim internete baglaniyor iste bedava falan yok bis paketi soyle bisey ayda 7tl saniyorsam bedava face ve twitter bbm ve whatsapp bunlari kullanabiliyo aksi taktirde internet kullaniyor internet paketin yoksa kontorden dusuyor

Bbm mi?? bbme de bi ucret yok bb ler arasi diye biliyodum ama ben?

Epple

Üye
Ogrendigim iyi oldu da, kardo??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...