phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Duan test kullanıcılara geldi deniyor bende yokGerçekten çok iyi olur. Ek bir uygulamaya gerek kalmaz. Hangouts, line vs vs uygulamalar kuruyoruz görüntülü konuşmak için. WhatsApp artık herkeste var. Bu özellik çok iyi olacak
iPhone 6 İle Gönderildi
Test aşamasında diyor hem beta kullanıcılara geldi deniyor hani nerdeaynen kaç aydır hep test aşamasında birtürlü yayınlanmadı
En cok video tango kullanılıyor onlarında anlamı kalmaz ben silerim 2 sinde görüntü görüşme gelirsewhatsapp bu özelliği getirirse,
line, viber ve tango battı demektir
Ben test kullanıcısıyım bana gelmediŞuanda testter olarak kullanmaktayız fakat çok hata var "arama özelliği" görüntü de çizikler var,
Test edebilmek için whatsapp app yi kaldırın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan test ekibine katılın Google play dan" link satırından app yi kurun
Tahmin ediyorum pazartesi günü bu olay biter
Şimdiden hayırlı olsun.
Daha önce arama özelliğine katılmadıysan hemen gelmezBen test kullanıcısıyım bana gelmedi
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
En son 2 gun once guncellendi 1 hafta flan oluyor beta ya katılalıDaha önce arama özelliğine katılmadıysan hemen gelmez
öncelikli olarak devamlı testler olanlara verisel olarak geliyor versiyon ile bağlantısı yok
Server ile ilgili
Yok daha önce arama özelliği için tester olmuşmuydun?En son 2 gun once guncellendi 1 hafta flan oluyor beta ya katılalı
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?