phasan Üye Konu Sahibi Sarangni' Alıntı: Gün boyu kullandım hiç sıkıntı yok... Genişletmek için tıkla ... Saat 19 itibari ile sorun olmaya başladı
Sarangni' Alıntı: Gün boyu kullandım hiç sıkıntı yok... Genişletmek için tıkla ... Saat 19 itibari ile sorun olmaya başladı
phasan Üye Konu Sahibi SADECE AVRUPA ETKİLENDİ ABD'deki kullanıcılarının bu olaydan etkilenmediği, genel olarak Avrupa'daki kullanıcıların etkilendiği belirtildi. Ayrıca sosyal ağlarda birçok WhatsApp kullanıcısı bu sorunu dile getirdi.
SADECE AVRUPA ETKİLENDİ ABD'deki kullanıcılarının bu olaydan etkilenmediği, genel olarak Avrupa'daki kullanıcıların etkilendiği belirtildi. Ayrıca sosyal ağlarda birçok WhatsApp kullanıcısı bu sorunu dile getirdi.
Sarangni Üye phasan' Alıntı: Saat 19 itibari ile sorun olmaya başladı Genişletmek için tıkla ... Özellikle teknoloji sitelerin de haber olunca girdim Whatshap hiç sorun olmadan kullandım ki o zaman ciddi sorun vardı.
phasan' Alıntı: Saat 19 itibari ile sorun olmaya başladı Genişletmek için tıkla ... Özellikle teknoloji sitelerin de haber olunca girdim Whatshap hiç sorun olmadan kullandım ki o zaman ciddi sorun vardı.