ogzhnoTr Üye Dexter Morgan' Alıntı: Ben güncellemedim direk çıktı Sürüm numarası kaç whatsapp'ın? Genişletmek için tıkla ... 2.11.634 ama çıkmıyor
Dexter Morgan' Alıntı: Ben güncellemedim direk çıktı Sürüm numarası kaç whatsapp'ın? Genişletmek için tıkla ... 2.11.634 ama çıkmıyor
Dexter Morgan Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: 2.11.634 ama çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp tekrar yükleyin bi
ogzhnoTr Üye Dexter Morgan' Alıntı: Ben güncellemedim direk çıktı Sürüm numarası kaç whatsapp'ın? Genişletmek için tıkla ... 2.11.634 ama çıkmıyor
Dexter Morgan' Alıntı: Ben güncellemedim direk çıktı Sürüm numarası kaç whatsapp'ın? Genişletmek için tıkla ... 2.11.634 ama çıkmıyor
exp_l0it Üye Dexter Morgan' Alıntı: Ben güncellemedim direk çıktı Sürüm numarası kaç whatsapp'ın? Genişletmek için tıkla ... 2.11.860 symbian daha gelmemiş..
Dexter Morgan' Alıntı: Ben güncellemedim direk çıktı Sürüm numarası kaç whatsapp'ın? Genişletmek için tıkla ... 2.11.860 symbian daha gelmemiş..
Faruk Aytekin Üye Güncelledikten sonra hemen açtığımda bende de çıkmadı da ayarlarda aylak aylak gezinip tekrar denediğimde geldi, denedim. Telefonun bağlı kalması olayını ben de sevmedim onun dışında güzel, tüm platformlara aynı anda gelmesi daha da güzel
Güncelledikten sonra hemen açtığımda bende de çıkmadı da ayarlarda aylak aylak gezinip tekrar denediğimde geldi, denedim. Telefonun bağlı kalması olayını ben de sevmedim onun dışında güzel, tüm platformlara aynı anda gelmesi daha da güzel
exp_l0it Üye aynen symbiana 2.11.885 güncellemesi gelmiş ama kameram çalışmıyo driver sorunundan şimdi telefonu tekrar ofw yada tck v1 atmam gerek
aynen symbiana 2.11.885 güncellemesi gelmiş ama kameram çalışmıyo driver sorunundan şimdi telefonu tekrar ofw yada tck v1 atmam gerek