Whatsapp 2.9.6145 symbian s60V5 s60V3 S^3 HAFIZA KARTINA KURULAN SON SÜRÜM (30.03.2013)

manyaq28

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp 2.9.6145 symbian s60V5 s60V3 S^3 HAFIZA KARTINA KURULAN SON SÜRÜM (30.03.2013)
hafiza kartına kurulan son sürümdür keyfini çıkarın ufak tefek yenilikler de var.

Tepkiler: tushpa65 ve BLasTeaR

ANIL

Admin
Teşekkürler

dj_ezdan

Üye
Çok teşekkürler gerçekten işime yaradı. emeğine sağlık.

Çok işime yarayacak N97 gb bir felakete sahibim, ilaç gb geldi.. ellerine sağlık

Jansın

Üye
duvar kağıdı özelliği filan eklenmiş arkadaşta var bende son sürüm yüklememe rağmen yok. Bide son güncellemeden beri yazanların ismi yok numaraları çıkıo sadece neden olabilir acabaa

manyaq28

Üye
    Konu Sahibi
duvar kağıdı özelliği filan eklenmiş arkadaşta var bende son sürüm yüklememe rağmen yok. Bide son güncellemeden beri yazanların ismi yok numaraları çıkıo sadece neden olabilir acabaa

dostum o dediğin androidlerde oluyor biz buna ezelden mecburuz

manyaq28

Üye
    Konu Sahibi
e ye kurmak ıcın hacklı olmalı cıhaz . ordan sertıfıkacı gıbı gorunuyorum kardes .

telefon numarası istiyor. Ücretli midir bu?

yok mu bu programı kullanan, kurulumdan sonra tel no istiyor. Ücretli olup olmadığını söyleyebilecek kimse yokmu?

HsynYkt

Üye
Teşekkürler. Bende güncel sürümünü arıyordum

Ben satin aldim kac kere hicbi sknti yasamadim. Telefon numarni verirsen sknti olmz. Ama

yeni surum cikti onu da hafiza kartina kurulabilir sekline getirirsenz sevinirim.