ErenMSC Üye Schook' Alıntı: Evet, Ebru Gündeş'in on birinci albümüdür. Kaynak: Vikipedi Genişletmek için tıkla ... Soru anlamında kullanmadım ki Arkadasın konusuna cevabetten yzdm
Schook' Alıntı: Evet, Ebru Gündeş'in on birinci albümüdür. Kaynak: Vikipedi Genişletmek için tıkla ... Soru anlamında kullanmadım ki Arkadasın konusuna cevabetten yzdm
Baydırman Moderator ErenMSC' Alıntı: Soru anlamında kullanmadım ki Arkadasın konusuna cevabetten yzdm Genişletmek için tıkla ... biliyorum bölümün amacı doğrultusunda bir mesaj yazdım
ErenMSC' Alıntı: Soru anlamında kullanmadım ki Arkadasın konusuna cevabetten yzdm Genişletmek için tıkla ... biliyorum bölümün amacı doğrultusunda bir mesaj yazdım
ErenMSC Üye Schook' Alıntı: biliyorum bölümün amacı doğrultusunda bir mesaj yazdım Genişletmek için tıkla ... Biliyordum zaten
Schook' Alıntı: biliyorum bölümün amacı doğrultusunda bir mesaj yazdım Genişletmek için tıkla ... Biliyordum zaten
erdemrmzn Üye Mert' Alıntı: ilkokul yıllarımın tavuk yumurta ikilisinden sonraki en büyük karmaşası Genişletmek için tıkla ... O ilişkiyi çözebildin mi
Mert' Alıntı: ilkokul yıllarımın tavuk yumurta ikilisinden sonraki en büyük karmaşası Genişletmek için tıkla ... O ilişkiyi çözebildin mi
Mert Üye erdemrmzn' Alıntı: O ilişkiyi çözebildin mi Genişletmek için tıkla ... farketmez ikisini de yerim dedim ve bitirdim sorunu
erdemrmzn' Alıntı: O ilişkiyi çözebildin mi Genişletmek için tıkla ... farketmez ikisini de yerim dedim ve bitirdim sorunu
erdemrmzn Üye Mert' Alıntı: farketmez ikisini de yerim dedim ve bitirdim sorunu Genişletmek için tıkla ... Güzel bir çıkış yapmışsın
Mert' Alıntı: farketmez ikisini de yerim dedim ve bitirdim sorunu Genişletmek için tıkla ... Güzel bir çıkış yapmışsın
Serhan Üye N" ve "E" harflerinin bir araya gelip sonunda soru işareti olmayan kelimedir. Kimse takmamış beni
Mesut Aktaş Emekli Yönetici jojo_va' Alıntı: What:? ?:n ve e kelimelerinin birleşmesi. Genişletmek için tıkla ... kelime değil harf...
jojo_va' Alıntı: What:? ?:n ve e kelimelerinin birleşmesi. Genişletmek için tıkla ... kelime değil harf...
Who_knoxer Üye Mesut Aktaş' Alıntı: kelime değil harf... Genişletmek için tıkla ... olabilir dövseydin
Mesut Aktaş Emekli Yönetici [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Gayet insanca söyledi ? Genişletmek için tıkla ... bırak
Who_knoxer Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Gayet insanca söyledi ? Genişletmek için tıkla ... Mesut Aktaş' Alıntı: bırak Genişletmek için tıkla ...
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Gayet insanca söyledi ? Genişletmek için tıkla ... Mesut Aktaş' Alıntı: bırak Genişletmek için tıkla ...