Webcam Sorunu / Yardım

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
Webcam Sorunu / Yardım
Arkadaşlar msnde webcam açıorum tam bağlantı kurulduğu anda kapanıyor... normal olarak kullanabliorum camı amcap ta gösteriyor fakat msnde olmuo yardım lütfenn

Nedved

Emekli Yönetici
Konu başlığı değiştirilmiştir...

once kendi camini veya karsindakine konder tek tek acmayi dene direk goruntulu gorusmeden degil
acilaciktir bence bi kaynagi yok bazen oluyor tek tek acmayi dene

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
once kendi camini veya karsindakine konder tek tek acmayi dene direk goruntulu gorusmeden degil
acilaciktir bence bi kaynagi yok bazen oluyor tek tek acmayi dene
zaten görüntülü konuşma yaptıgm zaman açılıo kamera ama 2 3 sanie gösterio sonra tıkanıo donu görüntü ve normal gösterdiğinden kıyasla çok bulanık gösteriyor... aten tek tek açmayı deniyoruz onunki açılıo bnmki açıldğı gbi kapanıo

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkür ederim sorunun çözümü olduğunz içn sorun aslında messenger live plus taymış silince çalışıo ama tekrar yükleince bağlantı kuruldu dediği an gdiodu kamera bu konuda tek üzüntüm msn plus u yükleyemicemm

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
admın bey bnm bu webcam sorunu tekrar olmya basladı bı yardım edın lutfn tek tek dnıorum karsımdakının camı acılıo bnmkı tam acıldgı anda baglantı kesıldı dıo ... Görüntülü arama başlatıyrm cam acılıo ikimznde onun camerası çalışıo bnmki 2 sanie gösterio dha sonra donuo gösterdiğiniz linkteki çözümü dnedim bi süre işe yaradı sonra gene eski haline döndü lütfn yardm edin bu aralar cama çok ihtiyacım var

Nedved

Emekli Yönetici
Kameranızın sürücüsünü indirip güncelleyin...Yükleme sırasında ve sonrasında manuel yapılandırma yapmayın...Kameranızın bağlı olduğu portu değiştirin...Eğer bunlar işe yaramıyorsa , kameranızı arkadaşınızın bilgisayarında , onun kamerasını da kendi bilgisayarınızda deneyin...Bakalım sorun nerdeymiş...

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
Kameramı alıp arkadaşın bilgisayarında dnemek haricindekileri yaptım bi meyve vermedi :S :S Fakat bilgisayarımda normal oalrak kullanıorum resim falan çekebliorm msn de çalışımıo :S msn 9.0 kullanıorum orunluluktan kameram ise
DELUX V-B03

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman son olarak msn uyumluluk modunu değiştirin...

Nedved

Emekli Yönetici
Messenger nerede kuruluysa örneğin (C:\Program Files\Windows Live\Messenger) dizininde bulunan msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın , Özellikler i seçin...Üst panelden Uyumluluk sekmesine geçin...Uyumluluk modu kutucuğunu işaretleyin...Sonra herhangi birini seçin...Mesela Windows 2000 i seçin ve Uygula/Tamam deyin...