hltdesign Üye Teşekkürler Paylşaık için benim de bir web sitem var ben siteme Tv açtım ama buradan yapmadım benimkide güzel oldu.. Mogulus die bir siteden yaptım harika bişi oluor..!
Teşekkürler Paylşaık için benim de bir web sitem var ben siteme Tv açtım ama buradan yapmadım benimkide güzel oldu.. Mogulus die bir siteden yaptım harika bişi oluor..!
radioyayımcısı Üye paypal fln acılıoo onalr ne olcak yhaa ben o kdr yaptım kredi kartı no. fln istiyoo acil cabukkk sölee!!
paypal fln acılıoo onalr ne olcak yhaa ben o kdr yaptım kredi kartı no. fln istiyoo acil cabukkk sölee!!
Feel It Üye alemburda' Alıntı: KISMETSE CANLI YAYIN DESTEGİ YAKINDA YOUTUBE YE GELECEK BİRAZ SABREDİN Genişletmek için tıkla ... Youtube ilk önce uygulama sorunlarını düzeltsin sonra ne getirirse getirsin 2 haftadır video izleyemiyoruz
alemburda' Alıntı: KISMETSE CANLI YAYIN DESTEGİ YAKINDA YOUTUBE YE GELECEK BİRAZ SABREDİN Genişletmek için tıkla ... Youtube ilk önce uygulama sorunlarını düzeltsin sonra ne getirirse getirsin 2 haftadır video izleyemiyoruz
maxitech35 Üye Kendi ip mizden yayın yapmayı tercih ederim anlataqbilirseniz sevinirim. başka iplerden kimlerin web cam imizi izleyecegini bilemeyiz
Kendi ip mizden yayın yapmayı tercih ederim anlataqbilirseniz sevinirim. başka iplerden kimlerin web cam imizi izleyecegini bilemeyiz
karasacli Üye aralıklarla 2.3 sfer kullanmıştım bunu cok kasıyor pc yi ve kuvvetli bir bağlantıya ihtiyac var...
Emre-45 Üye radioyayımcısı' Alıntı: paypal fln acılıoo onalr ne olcak yhaa ben o kdr yaptım kredi kartı no. fln istiyoo acil cabukkk sölee!! Genişletmek için tıkla ... Hitabını düzeltirsen arkadas belki yardımcı olur.Sana yardım etmek zorunda değil kimse. !
radioyayımcısı' Alıntı: paypal fln acılıoo onalr ne olcak yhaa ben o kdr yaptım kredi kartı no. fln istiyoo acil cabukkk sölee!! Genişletmek için tıkla ... Hitabını düzeltirsen arkadas belki yardımcı olur.Sana yardım etmek zorunda değil kimse. !