asigsasi Üye Konu Sahibi mdma' Alıntı: bide 8x3 ü tek parça sis halinde verebilrmsn kardaş yükledim bunu da 8x3 defolu çıktı Genişletmek için tıkla ... yükledik ten sonra restart attın mı
mdma' Alıntı: bide 8x3 ü tek parça sis halinde verebilrmsn kardaş yükledim bunu da 8x3 defolu çıktı Genişletmek için tıkla ... yükledik ten sonra restart attın mı
mdma Üye kardaş bu görüntüler kendi telefonundan ise özellikle son 2 resim senin yüklediğin weatherclock.sis dosyasını bi şekilde bana atabilirmisin
kardaş bu görüntüler kendi telefonundan ise özellikle son 2 resim senin yüklediğin weatherclock.sis dosyasını bi şekilde bana atabilirmisin
asigsasi Üye Konu Sahibi kardeşim havanın durumuna göre güneş ikonu da değişiyor son iki resimle diğerleri aynı bir nokta dahil oynama yok
kardeşim havanın durumuna göre güneş ikonu da değişiyor son iki resimle diğerleri aynı bir nokta dahil oynama yok
mdma Üye ben verdğn weatherclock uygulamasnı parçaladım ikonlara kadar o güneş ikonları yok hiç bi yerde
asigsasi Üye Konu Sahibi mdma' Alıntı: ben verdğn weatherclock uygulamasnı parçaladım ikonlara kadar o güneş ikonları yok hiç bi yerde Genişletmek için tıkla ... buna bak Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
mdma' Alıntı: ben verdğn weatherclock uygulamasnı parçaladım ikonlara kadar o güneş ikonları yok hiç bi yerde Genişletmek için tıkla ... buna bak
mdma Üye asigsasi' Alıntı: buna bak Genişletmek için tıkla ... ayneeen.sağolasın - - - Eklendi - - - manolyam63' Alıntı: onları parca edersen yenıden yuklersın... Genişletmek için tıkla ... ben direkt olarak private dosyyasına attım çalıştı
asigsasi' Alıntı: buna bak Genişletmek için tıkla ... ayneeen.sağolasın - - - Eklendi - - - manolyam63' Alıntı: onları parca edersen yenıden yuklersın... Genişletmek için tıkla ... ben direkt olarak private dosyyasına attım çalıştı
yaren_dede Üye lewent2020' Alıntı: "yüklenemiyor.önce temel paketi yükleyin" bu ne ki? Genişletmek için tıkla ... buradaki temel paket değil demek oluyor öncelikle alttaki konudan yukleme yap sonra bu konudan yukle http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/d13-weather-clock-widget-gold-08-04-13-a-782877.html
lewent2020' Alıntı: "yüklenemiyor.önce temel paketi yükleyin" bu ne ki? Genişletmek için tıkla ... buradaki temel paket değil demek oluyor öncelikle alttaki konudan yukleme yap sonra bu konudan yukle http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/d13-weather-clock-widget-gold-08-04-13-a-782877.html
yaren_dede Üye okanbiz' Alıntı: ônce temel paketi yükleyin dio Genişletmek için tıkla ... bir üstündeki yorumu okursan sorunu çözebilirsin
okanbiz' Alıntı: ônce temel paketi yükleyin dio Genişletmek için tıkla ... bir üstündeki yorumu okursan sorunu çözebilirsin
lewent2020 Üye eyw.yüklendi fakat güneş ay iconları çıkmıyor.bi arkadaş private dosyasının içine resimleri attım oldu demiş ama benim E de private dosyası gözükmüyor.yeniden oluşturmayı denedim bu kezde zaten var diyor
eyw.yüklendi fakat güneş ay iconları çıkmıyor.bi arkadaş private dosyasının içine resimleri attım oldu demiş ama benim E de private dosyası gözükmüyor.yeniden oluşturmayı denedim bu kezde zaten var diyor
asigsasi Üye Konu Sahibi programın ayarlarına gir ve resimdeki gibi yap Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız