Tekrar merhaba kardeşim kimse yazmadığına göre ben yazayım bari umarım canlandırabilirim konuyu. X6 güzel telefon ama Wave 723'ün artıları daha kullanışlı gibi görünüyor. Yazdığın gibi Multitouch+Bluetooth 3.0 artılarının yanı sıra telefonu koruyan özel bir deri telefona monte edilmiş, ekranı korumak için güzel bir yöntem, ayrıca metal kasa olması da karizma katıyor telefona iphone gibi bir havası var zaten. X6'da video çekimi biraz daha iyi ama abartılacak kadar değil tabi ki, 3g var. Benim S5620 Monte'de de 3g var ama ayna niyetine kullanıyorum arkadaşlarımla görüşürken hepimizde var ama kullanmıyoruz 3g'yi, X6'nın işletim sistemi eskidi yani Wave723 ve çoğu dokunmatik telefonda olan 3 farklı ana ekran gibi özellikler mevcut değil ve malesef symbianın yeni sürümü olan symbian 3'e de yükseltmek mümkün değil X6'yı. Kısacası Sunduğu artılar günümüzde daha çok arandığından daha güncel yeni bir telefon olan, bilgisayar üzerinden de şarj olup bu konuda kolaylık sağlayan Wave723 diyorum ben.