wave tv izleme

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
wave tv izleme
arkadaşlar turkcell mobil tv aboneliğim var ancak wavede net göstermiyo turkcell müşteri hzm lerinide aradım yardım edemediler aranızda bunun için bilgi verecek kimse varmı acaba

mt86

Üye
merhaba oncelikle eğer yoksa mobil tv ayar ını turkcellden alman gerekiyor sonra bağlantı ayarlarından mobil tv nin wap portalına girebilmen için internet profilini turkcell wap secmen gerekiyor en son olarak ta ayarlar-uygulamalar-medya oynatıcı- vod ayarlarında mobil tv seceneğini sectiğinde turkcellden mobil tv yi izleyebilyorsun. bende çok uğraşmıştım kendi başıma buldum.

feyzammm

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeş deniycem inşallah olur

böyle bir site yaptığınız için teşekkürler. her derde deva...

---------- Eklendi @ 15:44:53 ---------- Yazıldı @ 15:39:32 ----------

arkadaşlar turkcell mobil tv aboneliğim var ancak wavede net göstermiyo turkcell müşteri hzm lerinide aradım yardım edemediler aranızda bunun için bilgi verecek kimse varmı acaba
arkadaşım wave2 de tv izleme sorunu ne yazık ki telefondan kaynaklanıyor. bende de aynı sorun var. 3G üzernden lig tv izlemek istedim. paket satın aldım ama sonuç hüsran. net bir şekilde izleyemiyorum. hiç birşey belli olmuyor. türkcell telefondan kaynaklanıyor diyor, samsung servisine götürdüm onlarda türkcellden kaynaklanıyor diye topu birbirlerine atıyorlar. sonuçta olan bize oluyor yani. bada 2.2 yi bekliyorum. belki sorun çözülür. sorunu çözebilen varsa cevaplarını beliyorum.

hudev

Üye
ben wawe 2 bada 2 telefonumda gayet yeterli kalitede izleyebiliyorum.vodafon mobiltv,badatv,antensiztv.telefondaki ayarlarını düzgün yap yeter.

Tepkiler: Skaptan
bunların tel için indirme linklerini atar mısın

by.virus

Üye
Merhaba arkadaslar ne olur yardım edın sınırden aglıcam bende wave 3 var turkcell mobıl tv ye uyeyım ancak mobıl tvye gırıyorum ses var goruntu yok telefonuma gırıyorom uygulamalar menusude bulamıyorum allah rızası ıcın ramazan ayında double sevap yapın yardım edın HELP MEEE