sefadrsn
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi ikinizde sen alma demişsiniz , şimdi beni çoook pimpirikli sandınz galiba.Olsun. Peki ben size bi şey sorcam n8 mi wave s8500 mü deseydim gönül rahatlığyla wave dermiydiniz, çünkü bu 2 cihazda kararsız kaldım o yüzden ince eliyip sık dokuyorum
bu iki telefon karşılaştırılamaz.ben 2.5 yıldır teknoloji markette çalışıyorum , telekomdan uzmanlığımda var.kesinlikle wave tektir.hızı , ekranı...gerçekten daha renkli ve bunu demo ile ıspatlayarak i phone 3gs sormaya geldi ise bu telefon tercih edildi %90 oranında.tek sakın n8 falan aldanmayın.bu akşam karanlıkta sahili çektik , ben böyle iso ve parlaklığı 500-600 tl lik fotoğraf makinalrında görmedim.herşeyi ile samsung s8500 wave lider.hemde markaların hemen hepsinde...
Bende bu sitede resimleri paylaşan birinden gördüm ve öyle farkettim yoksa imkansız farketmezdim ayrıca gördüğümde tel daha 1 aylıktı yani sonradan oluşmadı alındığında öyleymiş.Şimdi bunu kusur olarak görmemek lazım amoled farklı bi teknoloji ve hepsinde oluyormuş demekki yapılış tarzı böyle ,böyle olmak zorunda yaniSadece bembeyaz ekranda ekranın üst kısmında yatay 1cm kalınlığında şerit var.N8mi wavwemi sorusuna direk wave derim hatta iphone 4mi wavemi ?wave çünkü 1500-2000 tllik ip4ün radyosu yok bu resmen dalga geçmektir ayrıca ip4 ve n8den çok daha sağlam ve kibar bir telefon.Youtubdan n8 videolarını izledim dokunmatiği kapasitif multitouch olmasına rağmen algılama sorunu var x6da da öyleydi.Birde gps konusunda göresel olarak nokia iyiydi ama evin içinde gps bulması nerdeyse imkansızdı wave evin içinde pc başında 1 dk içinde buluyor sadece dahili gps ile üstelik..
iphonen ipod'u diye birşey yok apple ın ipod u o . başlıktakı konunun da ipod un üstünlüğüyle uzaktan yakından alakası yok . algılayamadım bu mesajı neden yazdığınızı iphonun radyosundan ipodun sesine nasıl geçtiğinizi
1dakka içinde gps bulamaz zaten elindeki telefonda a-gps var yani bi bölümü veri transferi yapılmadan tamamen açmaz.iphone'da radyoyu napıcan ki iphonen ipod'unda son ses müzik bile açamıyorsun,kulağın çınlıyor.
arkadaşlar bu lcd ekranlarda bile oluyor zamanla ps3 cafede lcd tv gördüm ekranda hep izler var pes oyununa ait bu tüm ekranlarda olan birşey bu resimdeki cihazda mesela wave değil amoled ekranınlı bi samsung yani abartılacak birşey yok emin olun yeni cikan bir cok cihazda bu sorun mevcut takmayın artık çok abartıldı bu sorunSuper amoled ekranlarda genellikle oluyor bu sorun..Bu yuzden wave 2 super amoled değil.
1dakka içinde gps bulamaz zaten elindeki telefonda a-gps var yani bi bölümü veri transferi yapılmadan tamamen açmaz.iphone'da radyoyu napıcan ki iphonen ipod'unda son ses müzik bile açamıyorsun,kulağın çınlıyor.
Bu ekrandaki telefon Galaxy S değil öyle di mi?arkadaşlar bu lcd ekranlarda bile oluyor zamanla ps3 cafede lcd tv gördüm ekranda hep izler var pes oyununa ait bu tüm ekranlarda olan birşey bu resimdeki cihazda mesela wave değil amoled ekranınlı bi samsung yani abartılacak birşey yok emin olun yeni cikan bir cok cihazda bu sorun mevcut takmayın artık çok abartıldı bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?