wave 723 mü galaxy mini mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celatx

Üye
    Konu Sahibi
wave 723 mü galaxy mini mi
c5-03 te olabilir evde var bi tane c5-03 ablam kullanıyor.yeni aldığım n96 yı çöpe atıyorum yeni bişey alacağım sizce bu 3 ünden hangisi

hrn_07

Üye
daha para koyabilirsen wave 8530 a rakip tanımam derim ... her türlü çok iyi üst düzey bir telefon . uygulamaları süper . yani orjinal pc deki gibi pes 2010 uygulaması var telefona .daha bir sürü özellik .

wave 723 sadece kamera bakımından üstün. galaxy mini android işlemcili tasarımı da wave 723'e göre şık. her ne kadar gereksiz pahalılığı ve eski sağlamlığını yitirmiş olması sebebiyle samsung sevmesem de ikisinden birini tavsiye etmem gerekirse galaxy mini derim.

katılıyorum galaxy mini al. wave 723 bada 1.1 platformunu kullanıyor ve pek üstünde durulmuyor.
s8500 için tek tük uygulama çıkıyor bunu s8530 platformuda destekliyor ama diğer wavelerin donanımı berbat olduğundan uygulamada ve yazılım güncellemede sorun yaşarsın.

yada para koy üstüne s8530 al. sadece 770 TL sıfırı varken piyasada başka bir telefona bence bakılmazz. tavsiyem odurki sakın ha sakın c503 gibi telefonlara düşme. nokia symbianın fişini çekmek üzere. dikkatli ol.

St*

Üye
Arkadşaım Galxy Mini kuLLanıyorum Ve çoo00ook Memnunm Tavsiye Edrm Alalı 2 gün oLdu pC gibi Telefon her Şeyi Var Yani ''^*-* GalaXy Mini ''=)(?

----------Eklendi @ 13:24:10 ---------- Yazıldı @ 13:20:49 ----------

Ama oyun bakımından fazla ümütLenme Pek yok Yani

hoss

Üye
galaxy mini biraz daha koyabilirsen x8 veya giio olabilir

Ocean258

Üye
illa ikisinden birisini alacagım dıyorsan galaxy mini al..

61semih

Üye
galaxy mını yı tercıh edebılırsın eger ınternetten de alırım dıyorsan galaxy gio yu 450 tl ye de alma ımkanın var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...