ceycey111
Üye
-
Konu Sahibi
-
Süper bisi bu yane bu
wave 2 için bulamazmısın ?
yada bana nerden aldıngını söylermisin .
bende birinciyi begenmistim
ödeme işi sakat bu devirde kimseye güvenilmiyo benim başıma geldi çünki tam 750 tl m boşa gitti n95 8gb için anlaşmıştım geçen senelerde parayı yatırdım bekle babam bekle telini tc sini falanda vermişti ama nafile dava açtım beni haksız buldu mahkeme belki arkadaş dürüst biridir onu suçlamıyorum ama yinede tedbirli olmak lazım böyle konularda ama bazende insanın basireti bağlanıyo herhalde
arkadaslar sakın inanmayın bunlar gercek değil sahte çin malıdır orjinalı bende var bilmeyenler varsa orjinal wave yaZSIN GÖRSUN BU UYDURMA TELEFONDUR HİÇ BİR WAVE TELEFONDA BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ YOKTUR BÖE BİR DIZAYN DA YOKTUR ÇİN MALIDIR İNANMAYIN BENDEN SÖLEMESİ
arkadaslar sakın inanmayın bunlar gercek değil sahte çin malıdır orjinalı bende var bilmeyenler varsa orjinal wave yaZSIN GÖRSUN BU UYDURMA TELEFONDUR HİÇ BİR WAVE TELEFONDA BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ YOKTUR BÖE BİR DIZAYN DA YOKTUR ÇİN MALIDIR İNANMAYIN BENDEN SÖLEMESİ
​swatt kardeş çin malı değil kanada'dan getirtiliyor öyle bişi olsa istanbulda ve diğer illerde köşebaşındaki her telefoncuda olurdu..ceycey111 arkadaşımdan bende sipariş verdim geldiğinde burdan sizi bilgilendiririm...
keşke kardeş te bu saatten sonra zor gibiKeşke wave 2 için de olsa
Kardeşim bilip bilmeden konuşma bunlar 0 orjinaldir kanadadan geliyo
Sen bunları nerde gördünde çin malı diyorsun
Çin malı olsa her yerde olurdu.
Ben toplamda 4 kişiye sattım hepside memnun
Saçma sapan konuşupta milletin aklını bulandırma.
Uygulanmış resminide koydum zaten nasıl uymuyor?
----------Eklendi @ 14:53:26 ---------- Yazıldı @ 14:40:18 ----------
Saol kardeşim
yanlız perşembeye kadar alman lazım postadan yoksa geri dncek bna
kardeşim mesajına cevap veremiyorum yarın vericem zaten yarın kargo geliyor bugün dağıtıcıya verilmiş
daha yenimi vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?