Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bahadır abi o ekran görüntüsü senin cihazdanmı? Onu wanam ile nası yaptın söylermisin
Butonları filan seffaf yapıp duvar kağıdı koydum arka plana
Burdan mı yapılıyor duvar kağıdı? Yapılıyorsa hangisi yani hangi seçenek O şeffafı bulamadım abi neredeydi o
Bide o iconları ve yazıları nası değiştirdin abi kusuruma bakma taktımmı takıyorum öğrenmeden bırakmıyorum
Burdan mı yapılıyor duvar kağıdı? Yapılıyorsa hangisi yani hangi seçenek O şeffafı bulamadım abi neredeydi o
Bide o iconları ve yazıları nası değiştirdin abi kusuruma bakma taktımmı takıyorum öğrenmeden bırakmıyorum
Abi dediğim herşeye cevap verip yardım ediyorsun/etmeye çalışıyorsun. Çok sağol hakkın ödenmez senin.Şuan modülleri indirdim deniyorum bakalım yapabilirsem süper olacak.Ama yapamadım arka plana duvar kağıdı koyuyorum restart ediyorum olmuyor sadece mobil veri tıklayınca o yazı değişmiş oluyor mesela.Butonlar için linkteki modul
XQuickSettingsToogles 1.0 apk [xposed toogle mod] kullanım anlatım - MaxiCep
Diğerleri için yuklemem lazım uzun zaman oldu yapalı ama "bildirim çubuğu arka plan rengı" yazıyor ya onlara girip şeffaf yapıyorsun.
Ne oldu yapabildin mi?
Ben Tekrar yaptım
Arka plan için de linkteki modülü kullanabilirsin.
XBackgraund 1.0 apk [sistem arka plan degiştirme resimli anlatım] - MaxiCep
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi dediğim herşeye cevap verip yardım ediyorsun/etmeye çalışıyorsun. Çok sağol hakkın ödenmez senin.Şuan modülleri indirdim deniyorum bakalım yapabilirsem süper olacak.Ama yapamadım arka plana duvar kağıdı koyuyorum restart ediyorum olmuyor sadece mobil veri tıklayınca o yazı değişmiş oluyor mesela.Şuan arka plana resim koyabildim evet güzel oldu ama şeffaflığı ve iconları hala bulamadım abi tam yerini söylermisin tek tek buluyorum iconları da haleettim şeffaf olmayınca gözüme iyi gelmiyor o şeffaflığı nasıl ayarlıyacam. Sabah sabah beynim yandı Bu arada o resim değişmiyor ya o resimi denemek için yaptım sevmiyorum değiştiricem ama değişmiyor modülü kaldırıyorum yine o resim var Off
Abi dediğim herşeye cevap verip yardım ediyorsun/etmeye çalışıyorsun. Çok sağol hakkın ödenmez senin.Şuan modülleri indirdim deniyorum bakalım yapabilirsem süper olacak.Ama yapamadım arka plana duvar kağıdı koyuyorum restart ediyorum olmuyor sadece mobil veri tıklayınca o yazı değişmiş oluyor mesela.Şuan arka plana resim koyabildim evet güzel oldu ama şeffaflığı ve iconları hala bulamadım abi tam yerini söylermisin tek tek buluyorum iconları da haleettim şeffaf olmayınca gözüme iyi gelmiyor o şeffaflığı nasıl ayarlıyacam. Sabah sabah beynim yandı Bu arada o resim değişmiyor ya o resimi denemek için yaptım sevmiyorum değiştiricem ama değişmiyor modülü kaldırıyorum yine o resim var Off
Resim gitmiyor modülü silip yükledim yine olmadı tik kaldırıp yeniden başlattım yine olmadı ayrıca o dediğin şeyleri yapınca wifi felan onun yazıları gitti bi işim düz gitse dişimi kırıcam Allah'ım bune yaTema bolumune gir ve alttaki resimde gösterdiğim yerleri şeffaf yap
Resim için xbackround uygulamasını kullan ve resimi kaldırmak için modül yanındaki işareti kaldırıp restart yapman yeterli
Resim gitmiyor modülü silip yükledim yine olmadı ayrıca o dediğin şeyleri yapınca wifi felan onun yazıları gitti bi işim düz gitse dişimi kırıcam Allah'ım bune ya
Yok valla dediğin yerleri(işaret koyduklarını)şeffaf yaptım ayrıca ne yaptıysan resimi silemedim ya illa romu mu tekrar yükleyecezSadece ısaretledıklerımı şeffaf yapıcaksın.
Sen kafana göre hepsini seffaf yapmişsin belli ki yanı yazıları şeffaf yapmişsin )
Kendimde yaptım resim siliniyor
Yok valla dediğin yerleri(işaret koyduklarını)şeffaf yaptım ayrıca ne yaptıysan resimi silemedim ya illa romu mu tekrar yükleyecez
Olmuyor her yolu denedim olmuyor resim değiştirdim hala o resim var tik kaldırıdm yeniden başlattım gitmedi modülü kaldırdım gitmedi xposedi kaldırsam gidecekmi ? yine gitmezse böyle duramam rom atıcam mecburResimdeki bölümü işaretleyıp restart yap bakalım değişiklik olacakmı?
Olmuyor her yolu denedim olmuyor resim değiştirdim hala o resim var tik kaldırıdm yeniden başlattım gitmedi modülü kaldırdım gitmedi xposedi kaldırsam gidecekmi ? yine gitmezse böyle duramam rom atıcam mecburOh be xposedden ne var ne yok tik kaldırdım sorun düzeldi şimdi resimlere tekrardan başlıcam
Sanrım modülleri tekrar yüklemem gerekecek o resimi galeriden sildim daha kalmadı ama modüle tik koydum yine o resim geldi dmek oluyor ki modülü tekrar yükle diyorXposed kaldır o zaman ama o resim cihaz hafızasında ana dızınde bulunuyor sil bakalım
Sanrım modülleri tekrar yüklemem gerekecek o resimi galeriden sildim daha kalmadı ama modüle tik koydum yine o resim geldi dmek oluyor ki modülü tekrar yükle diyor
Evet onu sildim modülü tekrar kurdum yeniden başlatıyorum şimdiTamamda resim cihaz hafızasına ana dizine gelmıyormu?
Silersen görüntüde silinir
E
Evet onu sildim modülü tekrar kurdum yeniden başlatıyorum şimdi
Anladım abi o resmi sildim gitti zaten resim kurtuldumModülle alakası yok görüntünün kaynağı o resim eğer görüntü silinemiyor diyorsan resmi sıldıgınde panel eski haline döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?