W800i En Son Versiyon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baracuda

Üye
    Konu Sahibi
W800i En Son Versiyon?
Arkadaşlar konu açık ama kimse cvp vermiyor buraya açmada uygun buldum ama sony ustaları cevap verir konuyu kapatırsanızı iyi olur bu w800 versiyonu kaç en son sürüm versiyonu?
Çünki mp3 çalarken şarkı atlamada çıt çıt pıt ses geliyormuş geçerken o kalkmış ve video ve fotolarda güzelleşmeler olmuş.
En son versiyonu yükselten varmı?
Güzel yazılım yapıp yeni versiyonda güzellikleri sunmuşlar.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Baracuda hocam en son version kaç bilmiyorum ama bence bunlar gerçek değildir..
Gerekli bir teknik servise danışıp ögrenebilirsin araştırayım yazarım buraya ben

Baracuda

Üye
    Konu Sahibi
Dh forumunda millet baya bir sevinmiş hatta kendileri yükseltmiş versiyonları adamlar sony kurdu olmuşlar artık.

f205

Üye
sonyericsson.com 'a girip programı indirip kendin yükseltiyorsun çok basit bir işlem. bu benim ikinci defa yükseltişim bu son versiyonda sesi yükseldi ve pil ömrü uzadı. kamera yazılımı hala 4.5 gerçi daha iyi bir yazılıma gerek de duymuyorum ben. telefonun hızı da arttı biraz. hatta bu telefondan sonra bir nokia s60 kullandığınızda niye açılmıyor kilitlendi galiba hissine kapılıyorsunuz.

Baracuda

Üye
    Konu Sahibi
O değilde bu adamlar paso sürümmü güncelliyorlar forumlarda şu çıktı bu çıktı gibisinden bir ton konuşma var!

yaaaa iide arkadaşlar se sitesinden nerde n indircez bulamadım ben yawww yardımcı olursa nız sevinirim he bide nsıl yuklicem tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...