phasan Üye En ucuzu haftalık cepnet vardı 6 tl ondan ucuzu yok suan hem sınırsız 50 mb sınırsız olarak genclere 1 gb sınırlı 16 tl olması lazım
En ucuzu haftalık cepnet vardı 6 tl ondan ucuzu yok suan hem sınırsız 50 mb sınırsız olarak genclere 1 gb sınırlı 16 tl olması lazım
İhtiyar007 Üye Davut420042' Alıntı: O Zaman Aylık Al! Sen En Ucuz Yazınca Bende Günlük Cepnet'i Yazdım!! Genişletmek için tıkla ... Bak bakalım konuyu kim açmış?
Davut420042' Alıntı: O Zaman Aylık Al! Sen En Ucuz Yazınca Bende Günlük Cepnet'i Yazdım!! Genişletmek için tıkla ... Bak bakalım konuyu kim açmış?
Kingmortall Üye benim red classıc faturalı 2 gb internet 1000 sms heryöne 1000 dk heryone vodafonlularla sınırsız 49 tl
benim red classıc faturalı 2 gb internet 1000 sms heryöne 1000 dk heryone vodafonlularla sınırsız 49 tl
mürteza16 Üye Konu Sahibi Bu konu hâlâ duruyor mu yahu? Artık net paketine ihtiyacım yok. Handler yetiyor.
mürteza16 Üye Konu Sahibi phasan' Alıntı: İphonesı olan net alır Genişletmek için tıkla ... İyiki iPhonem yok.
phasan Üye mürteza16' Alıntı: İyiki iPhonem yok. Genişletmek için tıkla ... İphe içinde olsa net almam