refleksi Üye 2005 yılından da vardı tv sistemi o zaman 6600 vardı onda seyrediyodum ama çok kopuyodu şimdi nasıl onu bilemem yoksa tv seyretmek için telsim hattımı aktifleştirsem mi ne çürüdü ya hat nerdeyse
2005 yılından da vardı tv sistemi o zaman 6600 vardı onda seyrediyodum ama çok kopuyodu şimdi nasıl onu bilemem yoksa tv seyretmek için telsim hattımı aktifleştirsem mi ne çürüdü ya hat nerdeyse
__Midas__ Üye 1 Nisan'a kadar uzamış diye duydum ,sitelerde gezerken gözüme takılmıştı, Vodafone un sitesinde MVS ile alakalı hiçbişe yok, ne ayar ne link, genede hizmet var,
1 Nisan'a kadar uzamış diye duydum ,sitelerde gezerken gözüme takılmıştı, Vodafone un sitesinde MVS ile alakalı hiçbişe yok, ne ayar ne link, genede hizmet var,
safakyasak Üye 1 nisan 2008 e kadar uzatıldı,sadece symbian ve winmobile kullanan cihazlarda çalışıyor
__Midas__ Üye 3230 da vadafone kullanıyorum ,video yazıp gönderdim hatalı kullanım diye mesaj geldi ,
eren6523 Üye ekremileri' Alıntı: selam ben yeni üye Genişletmek için tıkla ... aleykum selam yeni üye