Vodafone Smart Tab 10'' Oyun Yardımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wargnerm

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Smart Tab 10'' Oyun Yardımı?
Arkadaslar Vodafone'nin kampanyası ile bu tableti aldım bu tablet te Modern Combat 3 NOVA 2 Real Racing gibi HD oyunlarları oynayabilrmiyim yardım ederseniz sevinirim.Cihaz özellkleri Sunlardır:
[h=3]Vodafone Smart Tab 10′un Özellikleri:[/h]
  • İşlemci: 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci
  • İşletim sistemi: Android 3.2
  • Ekran: 10.1 inç 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde ekran
  • RAM: 1GB ( kesin bir bilgi ne yazık ki yok tahmini değerdir)
  • Hafıza: 16 GB Dahili Hafıza
  • Kamera: HD Kayıt özelliği ile 5MP arka + 2MP ön kamera
  • İletişim birimleri: 3G+, Wi-Fi, Bluetooth ve USB

alonsof1

Üye
Rahat oynarsın.Ancak 1280X800 çözünürlükte oyunları bulman gerekir.Kolay gelsin.
Dipnot:Üretici firma (ZTE) tarafından bu tabletlerde Ram değeri:512 mb , Arka kamera çözünürlüğü 1.3 mp olduğu belirtilmiş. bilginize....

galaxy12

Üye
android markete erişim vardı galiba oradan indirmeyi deneseniz

Mobilator

Emekli Yönetici
blackmart alphada olur herhalde bunlara..

wargnerm

Üye
    Konu Sahibi
@alonsof1 bu haberi nerden duydunuz Vodafone bize yalanmı soyluyor Her yerde Cihaz 1gb ram ve arka kamerası 5 mp aldıgımz yerde oyle soyledi bu soylediginze bi açıklık getirirmisiniz?

Bende dün aldım bu tabletten açıkçası arka kameranın 1.3 olması imkansız elimdeki stardan iyi kalite var çektiğim resimlerde

wargnerm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş saçmalamis ZTE öyle bir açıklama yapmamıs 5 MP kamera ve 1GB Rami mevcuttur

Evet 5 MP Kamera ve 1 GB Rami mevcut ZTE öyle bir açıkla yapmamış internet araştırıp baktım ve o arkadaşın söyledği ürün vodofone adına üretilmemiş bir tablet bilgisayardır. Arkadaş onla karıştırmş olabilir.Bilgilerinizle

wargnerm

Üye
    Konu Sahibi
Ben oynuyorum suan tabletimde var forumlardaki gtalari indir bi dene

TasteKiN

Üye
Ben yukledigim oyunlari yazim.

Gta3
Fifa 2012
C.H.A.O.S ( helikopter simülasyon)
SummitX Snowboard ( Kayak)
Blood and Glory ( Arena dövüşü)
Angry Birds
Samurai 2
Tank Hero
Tip-Off ( Basket atışı )
Froad ( Böcek yeme )
Tabu :-)

Tepkiler: omersinir

ya arkdaslar su oyunları linkini banada verin allah rızası için ...bu alete düzgün bi oyun yukleyemedim ..ne denediysem..uyumsuz cıkıyor..

arkadaşlar bende de asus eee pad var,ekrana uydurduğu iççin yazılım neredeyse tüm oyunlar çalışıyor osrunsuz forumdakileri indirin

mert_78

Üye
bende smart tablet 10 var ve nova adlı oyunu indirdim oyunu açıyorum ama sonrasında ise [nova uygulaması{com.gameloft.android.GAND.GloftNOHP.ML.işlemi}beklenmedik biçimde durdu.lütfen yeniden deneyin.] diyor ve oyunu kapatıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı.şimdiden saolun..

Çok çok çok rahat oynarsınız hatta 0 kasma bile olabilir.

mert_78

Üye
nasıl olacak peki onuda söyleyleyinde oynayalım biyardımcı olun

wargnerm

Üye
    Konu Sahibi
Gameloft oyunlari hep sorun cikariyr splinter cell yukledim sorunsuz acildi bi sure sonra kapanmaya zorla hatasi cikariyor bi cogu gameloft oyunu bizim tableterde sorun cikariyor

mert_78

Üye
bunu gidermenin bir yolu yokmu peki

ms_mhmt

Üye
Arkadaslar android e yeniyim paralı oyunları nasıl bedava yüklerim bilmiyorum vodafone smart 10 kullanıyorum Yardim lütfen

KliniK

Üye
Shadowgun derim tek gecerim bende de smart tab var ((:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...