Faturasız / Faturalı Vodafone Seviyorum Internet Kampayası

Konu Sahibi
Vodafone Seviyorum Internet Kampayası

1 günlük vodafone 3 gb ve 5 yıl gecerli 1 tb çekilişi için anket doldur kazan...
Vodafonenin kendi yasal kampanyasıdır Herhangi ücret kesintisi vb. Olaylar yoktur ben aldım sizde yararlanın...

Tepkiler: teknognc, derya1978, v30xy ve 1 kişi daha
Resmi site değil bu ayrıca şifre gönderiyor, mağduriyet yaratbilir

blastx

Üye
Bu link çalışmıyor üstelik Google da arattigizda boylb bir kampanya yok adminlerden ricamdir kampanyayı ve bu paylaşılan linki kontrol eder mi temiz mi diye

Tepkiler: ÇaRşI 2387
Ben çözdüm banada şu an 3 GB yüklendi

Misafir - 787371

Test başlasına tıklıyorum girmiyor

yeumyang

Moderator
Site Vodafone ye ait anketi ceveplayana 3 gb internet veriyor veri işleme izni veriyorsunuz tek sakıncalı durum bu interneti aldıktan sonra veri işleme iznini iptal edebilirsiniz İzninizi iptal etmek için “IPTAL” yazıp 5203’e gönderebilirsiniz
Site’de bulunan sayfa ekranları, bilgi, her türlü içerik, tema vemateryallerin ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları,Vodafone'a ve/veya Vodafone ile sözleşmesi olan üçüncü kişilereaittir. Site’nin içerdiği bilgi ve materyallere dair tüm telifhakları, tescilli marka, patent ve/veya diğer tüm fikri ve sınaimülkiyet hakları Vodafone adına saklıdır. Bu bağlamda, hiçbir açıkveya imalı, tam ya da basit ruhsat-lisans verilmemektedir.

Tepkiler: Mesut Aktaş, v30xy ve ÇaRşI 2387

blastx

Üye
TesTeşekkür

v30xy

Üye
Teşekkürler Internet Geldi Ve 5 Yıllık 1 Tb Kampayasina Otomatik Kayıt Etti Teşekkürler.

türk telekom hattı olanlar katılabiliyormu

Mirayaya

Üye
Kampanya kaç gün geçerli ne zaman bitiyor

Ben diğer hattımla şimdi yaptım gene geldi kampanya daha devam ediyor

Konu Sahibi
Tepkiler: ÇaRşI 2387
1 günlüğüne 3 gb veriyor. Haftalık verse daha güzel olurdu.

Misafir - 122680

Teste nerden katılıcam