neslein Üye hellboy123' Alıntı: tesekkurler benım knt eksılerde olur mu ? Genişletmek için tıkla ... bende bi an dedim vodafone da kontör eksiye iniyorda benmi bilmiyorum
hellboy123' Alıntı: tesekkurler benım knt eksılerde olur mu ? Genişletmek için tıkla ... bende bi an dedim vodafone da kontör eksiye iniyorda benmi bilmiyorum
Anıl Umut Emekli Yönetici huseyinn' Alıntı: çok güzel bir şey de kontör varsa olmuyor mu??? Genişletmek için tıkla ... olmuyor dene bak göreceksin zaten gerekte yok çağrı at gitsin az kontör varsa
huseyinn' Alıntı: çok güzel bir şey de kontör varsa olmuyor mu??? Genişletmek için tıkla ... olmuyor dene bak göreceksin zaten gerekte yok çağrı at gitsin az kontör varsa
safakyasak Üye paradox1026' Alıntı: ben denedim olmuyooo yhaa Genişletmek için tıkla ... Paradox ben 1 ay önce yazdım,yani servis başlamadan 2 ay önce,hatırladın mı? şişme haber demiştin gerçi bundan sonra yazmıyorum
paradox1026' Alıntı: ben denedim olmuyooo yhaa Genişletmek için tıkla ... Paradox ben 1 ay önce yazdım,yani servis başlamadan 2 ay önce,hatırladın mı? şişme haber demiştin gerçi bundan sonra yazmıyorum