Vodafone Msn Kullanımı

Konu Sahibi
Vodafone Msn Kullanımı
MSN PROGRAMINI KULLANA BİLMEK İÇİN ÖNCELİKLE CİHAZINIZIN PROGRAMI DESTEKLEMESİ GEREKİYOR VE İKİNCİ ŞART İSE HATTINIZIN GPRS AÇIK OLMASI GEREKİYOR

GPRS AÇILIMI VE ÜCRETLERİ:

TOPLAM ÜÇ PAKET MEVCUT

1)KENDİNİ AŞAN TARİFE:

HERAY 5 MB BAĞLANTI VERİLİYOR VE 50 KREDİ İLE ÜCRETLENİYORSUNUZ,5 MB AŞARSANIZ SIRASIYLA 15,30,50 VE 1 GB KADAR 100 MEGABAYTLIK EK PAKETLER VERİLİYOR HEPSİNDE 50 KREDİYLE ÜCRETLENIYORSUNUZ 1 GB SONRA 100 KB 1 KREDİ

2)PROTOKOL PAKETİ

1 GB BAĞLANTI KARŞILIĞI 750 KREDİ 1GB SONRA 100 KB 1 KREDİ

3)HACİM BAZLI

SADECE BAĞLANDIKÇA ÜCRETLENİYORSUNUZ VE 100 KB 1 KREDİ ÜZERİNDEN

GPRS AÇILIMI

7048 SERVİSİNDEN AÇILIM YAPILABİLMEKTE,ÖNCELİKLE ŞİFRE ALINIYOR,ŞİFRE İÇİNDE MESAJ OLARAK "SIFRE" YAZIP 7048 MESAJ GÖNDERIYORSUNUZ
KARŞILIĞINDA GELİCEK OLAN ŞİFRE İLE 7048 SERVİSİ ARANIP İŞLEM YAPILIR
CİHAZ AYARLARINIDA 7048'DEN ALABİLİYORSUNUZ

HADEE KOLAY GELSİN

Tepkiler: rrxc7, koraytek, hasanyangel ve 3 diğerleri

elmyra

Üye
verdiğin bilgiler için teşekkür

Konu Sahibi
Program için wap.ceptemsn.com ceptelefonundan direk indirebilirsiniz,Türkçe ve bazı yazılımlara göre çok daha iyi

N73 Için Bir Msn Programı Gönderseniz. Sertifika Istemeyen????

Anıl Umut

Emekli Yönetici
çok teşekkür ederiz bilgiler için
en iyisi hacim bazlı acaba ayrıca bi ücret alıyolar mı cevap yazarmısın

Konu Sahibi
Hayır Kesinlikle Hacim Bazlıda Açılım ücreti Veya Başka Bir ücretlendirme Yok,söylemiş Oldugum Sayfadan Programı Indirirseniz Sertifika Sorun U Yaşamasınız
Kolaylıklar

corlulu

Üye
bilgiler için teşekkürler

cihat465

Üye
beyler ben gprs ayarı yaptım prıgramı indirdim ama baplanırken zaman aşoımına uğradı dio :S

saollasın kardeş

--------------- Ekleme ---------------

bilgi için saol

arkadaşlar şu anda kesinlikle en ucuz ve en hızlı gprs olduğunu rahatlıkla söylerim vodafon ve avea hattım var ikisinde de gprs kullandım ayrıca turkcell i de denedim ama en kesintisizi vodafone

ayrıca şöyle bi güzelliği var 100kb 1 knt en ucuzu bu ve extra olarak 100kb ı doldurmadan kesinlikle kontorunuz gitmiyor mesela msn ye bağlandınız ve çıktınız 10kb harcadınız diyelim kontorunuz kesinlikle gitmez... diğer hatlarda ise bu pat die düşüverir... vodafone de 100kb ı ne zaman doldurdunuz o zaman kontorunuz alınır...

Dr.zombi

Üye
bn şmdi bşe anLmadm bn msn qrmeq içn GPRS ayarLrı istiorm snde 100 KB 1kredi demşsn 1 kredi 1 kontörmü??

soooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll

qlf3m

Üye
nokia3600 a uygun msn var mı varsa Lütfen koyar mısınız

kenji_

Üye
Program için wap.ceptemsn.com ceptelefonundan direk indirebilirsiniz,Türkçe ve bazı yazılımlara göre çok daha iyi

Vodafone bedava 100 smsi kaldırınca baya kahretmiştim ama internet paketleri ve kalitesi sebebiyle seviyorum bu hattı...Bundan önce mobilxa die bi msn prog. kullanmıştım ama bi süre sonra donuyodu ve daha bi süre sonra tamamen bitiyo işi ve tekrar yüklesende bağlantı sorunu veriyo...Ogünden sonra telde msnsiz kalmıştım ((= bilgi için çok sağol azönce girdim indirdim ve sorunsuz kullanılıyo...inşAllah bi problem çıkmaz diğeri gibi...

I laf yu fofodon... Ve harbiden çok sağol safakyasak... (=

+ Arkadaşların da dediği gibi Hacim Bazlı çok uygun...Sabah aç telde msni...Akşam kapa,yazışma yapmadıysan knt gitmiyo... (=
Zira yazışma yapmadığın için kb harcamıyosun zaten,Hoş yazışma yapsanda çokçok uygun bi ücretlendirmesi var......Teknolojiyi seviyorum yau... ((=

kenji_

Üye
Beyler bu prog. dada problem oluyo...Dünden beri araştırıyorum ve öyle bir msn prog. buldum ki... (= kullandıktan sonra başka bir msn prog. ı kullanmıycaksınız... ((=

Kaç KB harcadığını yazıyo sağ üstte...Ve bir çok özelliği ile mükemmel bi prog...Türk yapımı böyle bi prog olucağını hiç düşünmezdim... (=

Bakalım bi problem olmaz inşAllah,şimdilik hasta oldum buna... (=