ali_03 Üye ben 6300 var vodafone messenger var ama ayarları nasıl yabacam bana yardım edin arkadaşlar
webcreator-m Üye ibocan123' Alıntı: inşallah yakında nokia 6120c modeli de destekler... Genişletmek için tıkla ... inşallah yani zaten desteklioda adamlar da eklerler listeyede bizde kullanabiliriz
ibocan123' Alıntı: inşallah yakında nokia 6120c modeli de destekler... Genişletmek için tıkla ... inşallah yani zaten desteklioda adamlar da eklerler listeyede bizde kullanabiliriz
akaca38 Üye Bu nasıl vodofondur, yıl geçti hâlen müşteri hizmetlerini aradığımda sistem vodofone messenger için N96 yı desteklemiyor diyorlar.. bi halta yaramıyorsanız ne diye çarşaf çarşaf vodofonu milletin gözüne sokmaya çalışıyorsunuz.. arkadaşlar sitemim vodofona, kimse yanlış anlamasın..
Bu nasıl vodofondur, yıl geçti hâlen müşteri hizmetlerini aradığımda sistem vodofone messenger için N96 yı desteklemiyor diyorlar.. bi halta yaramıyorsanız ne diye çarşaf çarşaf vodofonu milletin gözüne sokmaya çalışıyorsunuz.. arkadaşlar sitemim vodofona, kimse yanlış anlamasın..
tetikci42 Üye BENDE VAR ARKADASLAR TELEFONUM N73 ÇOK SÜPR BİŞEY SÜREKLİ ACIK NE KONTOR GİDİYOR NE BİŞEY BELEŞ OLUNCA SÜREKLİ ACIK TUTABİLİYOSUNUZ
BENDE VAR ARKADASLAR TELEFONUM N73 ÇOK SÜPR BİŞEY SÜREKLİ ACIK NE KONTOR GİDİYOR NE BİŞEY BELEŞ OLUNCA SÜREKLİ ACIK TUTABİLİYOSUNUZ
assasin.xxx Üye arkadaşlar ben yaptım ama msn adresim vodafone msn ye sığmıyor bi çözüm üretecek var mı ??
aliceyhun Üye arkadaş vodafone live ayarlarını yaptım telefondan vodafone live msn indir linkine tıklıyorum bi 2 dakka bekledikten sonra bağlantı kullanılmıyor diyor napım
arkadaş vodafone live ayarlarını yaptım telefondan vodafone live msn indir linkine tıklıyorum bi 2 dakka bekledikten sonra bağlantı kullanılmıyor diyor napım
Da®kness Üye superoyuncu1989' Alıntı: vodafone messenger yazılımını nerden bulabiliriz. Genişletmek için tıkla ... kullandığın telefonun web tarayıcısından 'live.vodafone.com.tr' adresine bağlan.
superoyuncu1989' Alıntı: vodafone messenger yazılımını nerden bulabiliriz. Genişletmek için tıkla ... kullandığın telefonun web tarayıcısından 'live.vodafone.com.tr' adresine bağlan.
goldonfreeman Üye bu messengere ınternet olarak hangısını secces vodafone live01 mi ,vodafone live 02 , vodafone live 03, telsım ınternet mı
bu messengere ınternet olarak hangısını secces vodafone live01 mi ,vodafone live 02 , vodafone live 03, telsım ınternet mı
exzal Üye live sadece --------------- Ekleme --------------- goldonfreeman' Alıntı: bu messengere ınternet olarak hangısını secces vodafone live01 mi ,vodafone live 02 , vodafone live 03, telsım ınternet mı Genişletmek için tıkla ... live sadece
live sadece --------------- Ekleme --------------- goldonfreeman' Alıntı: bu messengere ınternet olarak hangısını secces vodafone live01 mi ,vodafone live 02 , vodafone live 03, telsım ınternet mı Genişletmek için tıkla ... live sadece