Vodafone Homescreen Türkçe s60v5 5800 (40.0.005)

mraz

Üye
dosya bozuk diyor

4w3e

Üye
güncelleştirme hatası diyor yüklerken

Aynen V50 Telefon HackLi değil Sertifikalandırdım yükledim olmuyor ...

arkadaşlar ben de v50.0.005 kullanıyorum lütfen bana yardımcı olun çok istiyorum bunu kurmayı en kısa zamanda ilgilenmenizi temenni ediyorum ...

arkadaşlar bende işe yaradı çok teşekkür ederim.versiyon V52.birde şu üstteki yerlere başka kısayollar atanabiliyormu?

ali.oren

Üye
hackli cihazlar icin galiba
ya da sertifika uymuyor
3 sertifika denedim olmadi
yinede sagol.

aykut222

Üye
güncelleştirme hatası alıyorum arkadaşım

güncelleştirme hatası alıyorum arkadaşım

Güncelleştirme hatasını anca eski sürümü yüklü ise ya da orange tsunami ile birlikte yüklenebiliyor bazen o şekilde alırsın.orange tsunami yüklü ise kaldır tekrar kurmayı dene.

--------------- Ekleme ---------------

dosya boxuk diyor

Kullandığın telefon e250 gibi görünüyor.eger e250 ise çalışmaz.5800 ise rardan çıkart tekrar dene eger olmazsa sertifika hatası verirse sertifikala.bilgisayarım olmadığı icin fazla yardımcı olamayacağım.

kardeş bu aveayı nasıL kabuL ettirecez bu proqrama dosya ismini 28603 yapaym diyorum hata veriyor degiştirmiyor? x-pLore taskman m.quard bunLarLa denedm hepside hata verdi bi yardmcı oLurmusun bana?

Arkadaş Ellerine Sağlık Ama Linkler Ölü Güncellersen Gerçekten İyi Bir Paylaşım Yapmış Olacaksın Bekliyoruz

-efşan

Üye
yaa bunu orjinal c6 ya nasıl kurcaz
not: tel hackli

yaw sertifikalandırma nasıl oluyo?

ceset

Üye

hocam ben yaptim olmadi. Ben yurt disinda yasiyorum, operator MCC MNC IMSI kodunu ogrendim. Dosya adini degistirdim fakat olmadi. Device Not Allowed diyor.. ekranda.

Cod da su:

202 10 20210 GSM Wind Hellas Telecommunications
S.A.
Wind Telestet Operational 21.01.2011

Duzeltme:

Arkadaslar kodu kirilmis halde olanini buldum buyrun:

Vodafone HomeScreen With Transparent Frames (Omnia) - S60v5