Vodafone Homescreen Türkçe s60v5 5800 (40.0.005)

v40 nasıl hackleniyor yav

--------------- Ekleme ---------------

hackli dxeğil dosya bozuk diyor ve v40 hackleyemedim

nutty001

Üye
arkadasım bu nasıl yukleniyo acaba

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Lo lo: dosya burda indirip dener misin? Kurmadan önce ev ekran temasını temel ve rehber çubuğu yap.

(özel msj atamadım. )

arkadaşım saolasın ama yine olmadı... ne yapsak acaba

rafi1994

Üye
gerçekten işe yaradı teşekkürler

v31.01.101 versiyon bu valla bunun yüklenmesi için hangisi lazım

çook saolasın kurulum olayını çözdük avea hattı kabul etmiyordu onuda hallettim ama türkçe değil şimdi...

--------------- Ekleme ---------------

tmmdır türkçeyi de yaptım ama bu msj ve arama simgesi sarı renkte değil onu nasıl yapıyoruz birde bu vodafonun simgeleri nasıl gider

ayrılık acaba benim için şu ilk verdiğin sis varya ondaki gibi vodafon simgesinn olduğu yere nokıa yazısını simgesini koyarmısın

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
ayrılık acaba benim için şu ilk verdiğin sis varya ondaki gibi vodafon simgesinn olduğu yere nokıa yazısını simgesini koyarmısın

Ev ekran temasını temel yapıp bu dosyayı kur.Simgelerin sarı olmasını istiyorsan "vodafoneidle.mif" dosyasını "C:\resource\plugins\vodafoneidle2\" klasörü içine at ve telefonu yeniden başlat.

vodafoneidle.mif" dosyasını yaptım da bu sondaki sis yine güncelleme hatası verdi...

Üstad bunun sertifikalı halini koyma gibi bi durumun yokmu ben anlamam pek sertifikalandırmadan felan ama ne zamandır yüklemek istediğim bi olay bu home screen.

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Üstad bunun sertifikalı halini koyma gibi bi durumun yokmu ben anlamam pek sertifikalandırmadan felan ama ne zamandır yüklemek istediğim bi olay bu home screen.

Sertifikan varsa yolla sertifikalandırayım

arkadaşla kısacası tel hack lı değilse bunu kuramassınız be kuramadım arkadaşın verdiği bütün linkleri denedim sertefikaladım olmadı

cexen

Üye
ayrilik ;

benim tel v40 opda dan aldıgım sertifika ile şimdiye tüm programları sertifikalayıp kuruyordum aam bunda sıkıntı oldu anlamadım gitti kuruyorum kuruyorum düzelmiyor. sertifikayı göndersem benim için türkçe halini avea hatla çalışacak şekilde düzenleyip gönderebilrimisin arkadaşım ??? cvp bekliyorum ona göre sertifikayı atacağım sana

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi

Ok gönder