Vodafone Ebuddy MessengeR

arkadaşlar yaptım sandı kontörümü bitirdi ya bu ebuddy

arkadaşlar yardım edin ya tel nokia 6300 hangi ayarları seçecem ayarlardan yapılandırmalardan vodafone live ı seçiyorum bağlanmıyor

İnanamıyorum size ya.

Ebuddy indirmek bu kadar karışık olabilir mi?

Telefonunuzun modeli ne olursa olsun telefon üzerinden girin ister Ebuddy programını telefona indirin isterseniz indirmeden sayfa üzerinden MSN'e girin.

Sizin yaptığınız Google'u Google'da aramak gibi bir şey.

Ben bunlara e mail atmıştım. Dedimki neustar messenger neyin nesi? mig33 ebuddy falan varken. Demek dinlemişler.

Bu arada konu için teşekkürler

arkadaşlar ebudyy çok kullanışlı bir program..ancak çok büyük bir eksiği var mesaj gelirken verdiği uyarı sesi bitmesine rağmen hoparlörlerden hala boşluk sesi geliyor yani ebudy sesi bir nevi kapatmıyor..dolayısıyla şarj da çabuk bitiyor..bu sorunu nasıl halledebiliriz ..bu sorun bütün sürümlerinde vardır..aklıma şöyle bir şey geldi acaba olur mu..explorer den ses dosyasını silsek en başından hiç ses vermese dolayısıylad a hoparlö r ler açılmamış olur.. ama nsıl yapacağını bilmiyom bilen varmı yada başka bir ççözümü bilen var sa...

ANK85

Üye
arkadaşlar ya ebuddy ye kuruyorum hesap oluşturmak işkence zaten bır kaç hesap olursturdum sonunda bırı ıle gırdım ama "invelid sision" gıbı bır uyarı gelıyor bunu nasıl aşabılırız sorun nerede bılgısı olan varmı?????
arkadaslar aynı soyun bende var .. bir bilgisi olan ( baglanıyor bir dk sonra invelid sision hatayı veriyor)

telefonun nokia ise zil seslerine girip uyarı seslerini kapatıp denermisin

Blackmad

Üye
Sürekli İnvalid Session Bu Nasıl Bi Program Ya

hayırlısı wodofone messengeri önceden kulanıodum iyidi

ınternet ve java ayalarını vodafon lıve degılde vodafon ınternetı secmek gerekıyormus suan kullanıyorum

yaa arkdaşlar 31.08.200 tarıhı ıtıbarı ıle ebuddy msn dk yıyor nıye... 1. Kasıma kadar ucretsız degılmı normal vodafonlulara, benım neden agustosda başladı dk yeme... varmı bir bilgisi olan

arkadslar bende süre aşımına ugradı diyor anlamadım gitti

GPRS AYAR yazıp 7048 e gonderdım ve ınternet ve java ayarlarını vodafon ınternet yapmak gerek .

pams06

Üye
vadofonelive ayarlarıyla girerseniz devamlı bağlantınız kopar ve "invalid session" uyarısı alırsınız, tekrar bağlanır ama sonra yine kopma olur. samsung star ve 5800'da denenmiştir. Vodafone internet ayarlarıyla girerseniz kopmalar olmaz; ancak bu da ücretli.

ama 1 kasıma kadar butun vodafonlulara ucretsız olması gerekıyor...vodafon kendı sıtesınde böyle dıyor...maden 1 Kasıma kadar ucretsız neden dk gıdıyorrr...

hee neden bi de türkcell e diyorsunuz ücretten çok alıyo diye

ama turkcell her konuda soyuyor...vodafonun eskı programı bayagı ıyıdı ucretsızdı..

arkadaşalar bişey sorcam cvp larsanız sevinirim ben ebuddy yükledim fakak msn önce cevrim içi oluyor sonra hemen çevrim içi herkez 0 lanıyor ve ben açık olmamam rahmen kimseyle yazısamıyorum yazanlarınkide bana ulaşmıyor bunun nedeni nedir bilen varmı acaba tel marka n70 destekliyenler arasında live ile açtığımdan mı kaynaklanıyo acaba acil cvp yazarsanız sevinirim