Vodafone Ebuddy MessengeR

harock

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Ebuddy MessengeR
Evet arkadaşlar vodafone kendi msn uygulamasını durdurdu ve ebuddy uygulamasını kullanmaya sundu indirip paylaşabilecek arkadaşlar olursa çok güzel olur ışte uygulamaya ulaşacağınız link
live.vodafone.com/ebd
bu arada bu ebuddy vodafone live ayarları ile bağlanmıyor internet ayarı gerekiyor s60v2 ler için internet ayarı
erişim noktası : internet
kullanıcı ismi : vodafone
şifre sorma : hayır
doğrulama : normal
Not:Tüm modeller destekler ebuddy nin sitesine girip indirip bağlanırken vodafone live yi seçin(ücretsizdir)
ebuddy e bağlanırken internet i seçin
Tamamdir
Denenen Telefonlar:6600,6630,6670,N70,3600s,K300i,6300

Tepkiler: middleboy76, ilkomu, berke__05 ve 3 diğerleri

aryscat

Üye
Destekleyen bi model telefon bulayım. Denerim. Ama bence vodafone destekleyen telefon sayısını arttırır. Biraz beklemek lazım. Sonra adamlar tepemize binerler.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca az önce denedim eskisi hala çalışıyo 5800 da

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca az önce denedim eskisi hala çalışıyo 5800 da

harock

Üye
    Konu Sahibi
Aklımda iken sorayım hocam normal ebuddy vodafone live ayarı ile çalışmıyor demek istiyorum ki kesin server değişmiştir herkesin normal destekleyen versiyondaki serveri değişsek sorun hallolur gibi geliyo bana ne dersin ?

İsteyenler Burdanda indirebilir sağ en üst köşede telefon resmi var Select your phone yazıyo oraya tıklayıp
tel markası girin ardından search bölümüne Ebuddy yazın aratın proğram gelecektir daha sonra download yapabilirsiniz...

kralmali

Üye
1 kasıma kadar ücretsizmiş ondan sonra sadece cep özgür tarifelilere ücretsizmiş...

lgkg300

Üye
Sanırım m.ebuddy.com sitesinden indirilen orijinal e buddy yazılımı ile vodafone live ayarları ile girilmiyor. Vodafone nin kendi serverli yazılımın download linki live sitesinde gösterilmiyor.

desteklenen modeller artacaktir biraz bekleyin.

harock

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bu ebuddy vodafone live ayarları ile bağlanmıyor internet ayarı gerekiyor s60v2 ler için internet ayarı
erişim noktası : internet
kullanıcı ismi : vodafone
şifre sorma : hayır
doğrulama : normal
+
ekleme
Arkadaşlar Yeni hat aldım ve bu uygulamayı kullanmak için biraz araştırma yaptım sizlere yaptığım arama sonuçlarını göstericem

Nasıl kullanırım?
1. MSN ya da YAHOO yazıp 7048'e göndererek cep telefonunuza gelen mesajdaki linkten uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. (7048'e gönderilen mesajlar 1 SMS ile ücretlendirilmektedir.)

2. Cep telefonunuzdan adresine giderek uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

*Tüm kullanıcılar için ücretsiz erişim 1 Kasım 2010 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra Cep Özgür tarifesindeki kullanıcılar servisleri ücretsiz kullanmaya devam edeceklerdir. ** E-Buddy uygulamasını indirerek ücretsiz mesajlaşabilecek telefon modelleri şunlardır: Samsung E250, U700, Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300 SonyEricsson K750i, W910i LG KS360

Bağlantı ayarları
EBuddy ve mobile.live.com üzerinden mesajlaşabilmeniz kullanabilmeniz için cep telefonunuzun Vodafone Live ayarlarının yapılmış olması gerekir. Eğer Vodafone Live ayarlarınız yoksa, MSN yazarak 7048'e gönderdiğinizde gelen ilk mesajdaki ayarları kaydetmeli ve Ebuddy uygulamasını kullanırken bu ayarları seçmelisiniz.

Ücretlendirme
Ebuddy uygulamasını indirmek, kullanmak ve mobile.live.com adresine cep telefonunuzdan erişim 1 Kasım 2010 tarihine kadar tüm kullanıcılar için tamamen ücretsizdir. Bu tarihten sonra Cep Özgür tarifesindeki abonelerimiz bu servisleri ücretsiz kullanmaya devam edeceklerdir.
EBuddy ve mobile.live.com üzerinden mesajlaşabilmeniz kullanabilmeniz için cep telefonunuzun Vodafone Live ayarlarının yapılmış olması gerekir. Eğer Vodafone Live ayarlarınız yoksa, MSN yazarak 7048'e gönderdiğinizde gelen ilk mesajdaki ayarları kaydetmeli ve Ebuddy uygulamasını kullanırken bu ayarları seçmelisiniz.
1. MSN ya da YAHOO yazıp 7048'e göndererek cep telefonunuza gelen mesajdaki linkten uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. (7048'e gönderilen mesajlar 1 SMS ile ücretlendirilmektedir.)

2. Cep telefonunuzdan adresine giderek uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

*Tüm kullanıcılar için ücretsiz erişim 1 Kasım 2010 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra Cep Özgür tarifesindeki kullanıcılar servisleri ücretsiz kullanmaya devam edeceklerdir. ** E-Buddy uygulamasını indirerek ücretsiz mesajlaşabilecek telefon modelleri şunlardır: Samsung E250, U700, Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300 SonyEricsson K750i, W910i LG KS360
+
Ekleme
Arkadaşlar vodafonun kendi sitesinden indirilmiyor..
cep telefonunuzun tarayıcı kısmına yazın ordan indirin..lira gitmiyor..tamamen ücretsiz vodafone tarafından..uygulamayı indirdikten sonra kayıt olun yada kayıtsanız giriş yapın..bende çalışıyor giriş yaptım lira gitmiyor..
+
Ekleme

lgkg300

Üye
Bilgi için teşekkürler,

peki vodafone neden kısıtlama yaptı bazı telefonlarda çalıştığını beyan ediyor. Oysaki uygulama neredeyse java destekli tüm telefonlarda çalışıyor.
Ayrıca uygulamayı live ayarları ile mi indirdiniz yoksa gprs mi?

harock

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone live

arkadaşlar ya ebuddy ye kuruyorum hesap oluşturmak işkence zaten bır kaç hesap olursturdum sonunda bırı ıle gırdım ama "invelid sision" gıbı bır uyarı gelıyor bunu nasıl aşabılırız sorun nerede bılgısı olan varmı?????

BARAN_24

Üye
e buddy 5800 da çalışıyor vodafone internet ayarını kullanarak giriyor...

harock

Üye
    Konu Sahibi
e buddy 5800 da çalışıyor vodafone internet ayarını kullanarak giriyor...

evet verdiğim ayar ile 6600 da 6630 da ücretsiz bağlanmıştır uygulamayı indirirken vodafone live yi kullanın

maste

Üye
peki normal e buddy i kurup yüklesek bundan da ücret alırlar mı

harock

Üye
    Konu Sahibi
peki normal e buddy i kurup yüklesek bundan da ücret alırlar mı

zaten dostum normal ebuddy vodafonenin de verdiği ebuddynin sitesi ne vodafone live ile girip indirmek ücretsiz bağlanırken internet i seç o da ücretsiz tadını çıkarın

Arkadaşlar yazılarınızı okudum yapmaya çalıştım. ebuddy.com sitesine giderek indirdim kurdum herşey sorunsuz ancak vodafone live üzerinden girmiyor nasıl yapacağız bunu ? arkadaşın biri kullanıcı adı internet erişim vodafone falan demiş onuda yaptım açılmadı nette

yaptım oldu tşk ler yinede

GPRS AYAR yaz 7048 e gonder gelen ayarlarla ebuddye baglanabilirsin ...

harock

Üye
    Konu Sahibi

işine yaşadıysa ne mutlu dostum rica ederim artık tüm java destekleyen telefonlarda bedava işte bu vodafone 1 numara

Blackmad

Üye
Arkadaşlar bazı konularda yardımcı olabilirmisiniz acaba
İlk olarak vodafone messengerda tüm uzantılarla oturum açabiliyordum ama ebuddy messengerda sadece @hotmail.com olarak açabiliyorum farklı uzantılardaki mailleri kullanarak açamıyorum ve vodafone messengerda düşme sorunum olmuyordu gayet iyiydi gün boyu bağlantım kesilmeden msn mi açık tutabiliyordum ama ebuddy de sürekli bağlantı hatası oluşuyor ve kullanımı biraz farklı kullanamıyorum şahsen acaba bildiğiniz başka ücretsiz kullabileceğim bir program varmı veya vodafone messengerin geri kullanma şansımız varmı veya bu hataların bir çözümü varmı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.