vodafone 945 telefonumun data kablosunu bulamıyorum. Dediğiniz gibi rar dosyasını açıp SD Kart ana dizine kopyalamak istiyorum ama RAR açan bir program bilmiyorum. Applanet uygulaması vardı ama artık çalışmıyor. Slideme ise çok saçma bir program. Evet programlar var ama arama yapması vb çok zor.
Arkadaşlar rarlı dosyayı ana klasöre atmakla sorun çözülmüyor mu? Vodafone yine saçma bir iş yapmış ??
arkadaşlar bu sıkıntıyı yaşıyorum. konuyu baştan sona okudum fakat vodafone sitesinden verdiğiniz linki indiriyorum 104 mb. telefonda bunu extract yaparken 18 mb sonrasında hata veriyor ve image.rar dosyası klasöre eksik açılıyor bu nedenle olmuyor tekrar indirdim yine aynı sıkıntı oldu.
kardeş benimde dahil yaptığımız yanlışlık image dosyasını son olarak çıkarmadan ya zip olarak tele atıyoruz yada iki dosya iç içe oluyor onu atıyoruz. indirdiğiniz zip dosyasındaki image dosyasını cıkarın onun içindede image dosyası var onu tele atın. yani yazılımlar olan dosyayı hafıza kartınıza kopyalayın sorunsuz oluyor.
beyler bu vodafone.com.tr den vodafone945.zip isimli dosyayı kendi sitelerinden indirdim ama içindeki image.rar ı çıkaramıyorum arşiv bozuk hatası veriyor. acaba benim bilgisayardamı bi problem var diye bir internetcafe den indirdim onda da aynı sonuç. acaba yanlış programmı kullanıyorum diye winrar ı da denedim winzip i de denedim sonuç arşiv hatalı diyor. vodafone a da mail attım ama dönmediler. elinde image.rar açıkta olan arkadaş varsa veya vodafone945.zip ın sağlamı olan varsa yayınlayabilirmi yada bana mail atabilirmi. wupperboy@mynet.com. şimdiden teşekkürler. markete giremiyorum bi türlü.
wopperboy kardeş.aynı sorun bende de vardı..dosyayı bir türlü açmıyordu..araya araya forumların birinde arkadaşın biri 7z yükleyin demiş.google dan tarattığımda 7-zip programı çıktı..yükledim ve dosyayı bu programı kullanarak çıkardı..çok işe yaradı..tavsiye ederim..
konu ne zaman açıldı bilmiyorum ama yazan arkadasa çok teşekkür ederim internetten ne uğraşlarla buldugum uygulamaları artık kolayca bulabiliryorum.. Birde şu 945 'lerin genel sorunu olan ''kablosuz başlatılamıyor'' hatasına çözüm olsa rahatlıkla markette gezicez . Bu sorunun çözümünü bulan var mı ???
ben tüm yazılanları yaptım fakat ''ev-ses açma-acma'' tuslarına bastığımda işlem başlamıyor.daha önce basarısız bir deneme olmuştu bende bataryayı cıkartıp telefonu açmıştım.acaba yarıda kalan güncellemeden dolayımı işlemi baslatamıyorum.birde ilk deneme yeşil bir ekran gelmemişti sadece kum saati çıkmıştı.ne yapabilirim yardım edermisiniz