eflatun987
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selam
telefona bir sekilde virus bulasti. Otomatik uygulama yukleyip duruyor. İnterneti actigim gibi reklam uygulama vs. Gosterip bir suru uygulama yuklemeye basliyor. Formatliyorum. Yuklemeleri siliyorum. Apk dosyalarini siliyorum. Durduruyorum vs. Aklima ne gelirse yapiyorum. Tam kurtuldum derken interneti veya wifi actigim gibi ayni seyler kendini geri yukluyor. Anti virus programlari bunlari guvenilir olarak goruyor. Bir defasinda abartisiz verileri silecem diye urasirken 3-4 saat icinde 2 gb kotami bitirdi.reklam, uygulama, oyun apksi vs.. Yukleyip veri indirip durdu. Nasil kurtulabilirim. Yardim edermisiniz.
Nasil yapilicani bilmiyorum. Tarif edersen veya video yuklesen veya sitesi ne?ondan kurtulmanın en kolayn yolu Stock ROM atmak
şu sıralar Android dünyasına musallat olmuş bir virüs bana gelen tüm cihazlarda her şeyi denedim Stock ROM atmadan gitmiyor
Eğer root izni olmadan yüklendiyseondan kurtulmanın en kolayn yolu Stock ROM atmak
şu sıralar Android dünyasına musallat olmuş bir virüs bana gelen tüm cihazlarda her şeyi denedim Stock ROM atmadan gitmiyor
Dedigini her seferinde yaptim. Telefonu fabrika ayarlarina dondurunce hepsi siliniyor. Virusten kurtuluyor fakat interneti acinca her nereye kendini yamaladiysa virus kendini geri yukluyor. Yani belli bir uygulana oyun apksi degil kendini drayvirami yoksa yedeklerimemi bulasti nedir hortlayip duruyor. İnterneti kapali olunca bir sekilde uyku moduna geciyor. Viruslu suphelendigim veriyi bosuna silmisim gibi geliyor.Eğer root izni olmadan yüklendiyse
Stock rom atmadan temizlenebiliyor
Tek tek kurulan uygulamaları sil
Veya şüphelendiklerinden başla
Dedigini her seferinde yaptim. Telefonu fabrika ayarlarina dondurunce hepsi siliniyor. Virusten kurtuluyor fakat interneti acinca her nereye kendini yamaladiysa virus kendini geri yukluyor. Yani belli bir uygulana oyun apksi degil kendini drayvirami yoksa yedeklerimemi bulasti nedir hortlayip duruyor. İnterneti kapali olunca bir sekilde uyku moduna geciyor. Viruslu suphelendigim veriyi bosuna silmisim gibi geliyor.
usta telefon ayarlarindan uygulamar kismina gir tum uygulamar var orda bir bakarmisin firewallservice , securityservice , ve timeservice , diye programlari devre disi birak o zaman duzeliyor, bende de ayni sey olmustu bu saydigim programlari devre disi biraktim, simdi hic bir sorun yok.Selam
telefona bir sekilde virus bulasti. Otomatik uygulama yukleyip duruyor. İnterneti actigim gibi reklam uygulama vs. Gosterip bir suru uygulama yuklemeye basliyor. Formatliyorum. Yuklemeleri siliyorum. Apk dosyalarini siliyorum. Durduruyorum vs. Aklima ne gelirse yapiyorum. Tam kurtuldum derken interneti veya wifi actigim gibi ayni seyler kendini geri yukluyor. Anti virus programlari bunlari guvenilir olarak goruyor. Bir defasinda abartisiz verileri silecem diye urasirken 3-4 saat icinde 2 gb kotami bitirdi.reklam, uygulama, oyun apksi vs.. Yukleyip veri indirip durdu. Nasil kurtulabilirim. Yardim edermisiniz.
Şimdi dosya yöneticisiyle sisteme gir klasör haricindeki tüm dosyaları sil gizli olanları bile,gerek kart gerek dahili hafıza umarım işe yararYine olmadi.... Virus yine bildigini okuyor. Kurtulamadim gitti. Yuklediklerimi sildim. En olmadik uygulamalari sildim. Fabrika ayarlarina cevirdim. En son rootlu uygulamayla play storeyi bile sildim. Olmuyor. Kendini nereye yamaladiysa kopyaladiysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?