H0lligan
Üye
tl değil try bide üstelik21 TL değil, 20,52924391 TL.
Tabi canım, zaten "USD" Uganda Sensiz Dönemem'in kısaltması.
Turuncu isim yanında vip falan. Bi' de üstüne para ödeyip ankara pavyonları tabelası gibi mi gezecez?usd yazacak orda dolar değil
çakdırmayın aynı şey zaten de
7 usd vericen yıllık ve kişisel mod + bir sürü güzellik turuncu isim adının yanında vip felan öyle bir sistem ama kişisel modluk diye geçmiyor
Teşekkürler akıllı bıdık.tl değil try bide üstelik
rica ederim ozicikTeşekkürler akıllı bıdık.
belki de isteğe bağlı eklenir onlarTuruncu isim yanında vip falan. Bi' de üstüne para ödeyip ankara pavyonları tabelası gibi mi gezecez?
"Parlement Gazinosu" gibi olacaksa bana uyar.Turuncu isim yanında vip falan. Bi' de üstüne para ödeyip ankara pavyonları tabelası gibi mi gezecez?
Sarı tutku reyize saygıdan dip boyası gelmiş sarı seçeneği isterim nicke"Parlement Gazinosu" gibi olacaksa bana uyar.
sarı değilde arka planla aynı olucak rengiSarı tutku reyize saygıdan dip boyası gelmiş sarı seçeneği isterim nicke
çok güzel olureğer nickin yanında VIP yazacaksa alırım aga
ayrıca paket oolayı çok mantıklı ama hazır paketler yerine gelcek her özelliğe bir fiyat biçilmeli ve bizde seçtiğimiz özellik kadar bir ücret ödemeleyiz
acaba öyle bişey denesen onaylanır mıheyecan yaptım şimdi ( nicki değiştirip ghstr VIP yapasım geldi)
üste ekleriz turuncu V.İ.P. diyeheyecan yaptım şimdi ( nicki değiştirip ghstr VIP yapasım geldi)
onaylanır bence adminler diye üye var meselaacaba öyle bişey denesen onaylanır mı
evet biliyorum ama bir zamanlar albay ve üstü üyelere avatar altı yazsı diye bişey varmış o özelliğin duyuru konusunda xxx üye xxx sorumlusu gibi şeyler yazdırmak yasaktır diyodu öyle bir nick kullanmak istesen oda onaylanmaz benceüste ekleriz turuncu V.İ.P. diyehazırlimmi şimdiden
onaylanır bence adminler diye üye var mesela
bknz rütbeleri pp yapmak da yasak yeni üyelerin karıştırmaması için ama VİP in ne zararı olacak ?evet biliyorum ama bir zamanlar albay ve üstü üyelere avatar altı yazsı diye bişey varmış o özelliğin duyuru konusunda xxx üye xxx sorumlusu gibi şeyler yazdırmak yasaktır diyodu öyle bir nick kullanmak istesen oda onaylanmaz bence
reklam sorunları gideriliyor en azından bu şekildeTiye almamın sebebi buna karşı çıkıyor olmamdı benim. Kesinlikle karşı çıkıyorum ben para ödeyip vip üye olmaya. 5 yıl önce forumda herkesin eşit olduğu vurgulanıyordu ki cidden öyleydi. Yıllar geçtikçe kendi çizgisinden ayrılan bi forum görüyorum. En son tartışmam "en iyi cevap" seçeneğinde farklı rütbedeki üyelerin farklı puan hakları olmasıydı. Bunun üstünden çok zaman geçmeden hemen şimdi paralı üyelikler konuşuluyor.
aynen avantajlar güzel ama katılıyorumTiye almamın sebebi buna karşı çıkıyor olmamdı benim. Kesinlikle karşı çıkıyorum ben para ödeyip vip üye olmaya. 5 yıl önce forumda herkesin eşit olduğu vurgulanıyordu ki cidden öyleydi. Yıllar geçtikçe kendi çizgisinden ayrılan bi forum görüyorum. En son tartışmam "en iyi cevap" seçeneğinde farklı rütbedeki üyelerin farklı puan hakları olmasıydı. Bunun üstünden çok zaman geçmeden hemen şimdi paralı üyelikler konuşuluyor.
üste ekleriz turuncu V.İ.P. diyehazırlimmi şimdiden
Reklam sorunu bizim değil yönetimin sorunu. Bir şekilde üyeler arası sınıf farkı yaratacak bütün uygulamaları reddediyorum.bknz rütbeleri pp yapmak da yasak yeni üyelerin karıştırmaması için ama VİP in ne zararı olacak ?
reklam sorunları gideriliyor en azından bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?