vip üye

Mert

Üye
Turuncu isim yanında vip falan. Bi' de üstüne para ödeyip ankara pavyonları tabelası gibi mi gezecez?

Tepkiler: Oğuzhan

Tuna-TR

Üye
VIP mi alırım bi dal

Tepkiler: H0lligan
    Konu Sahibi
farklı vip üyelik paketleri yapılsa güzel olur bence sadece istediğimiz özellikleri alırız ve daha ucuza almış oluruz mesela sadece tamamen reklamsız site bir paket sadece konu ve mesajlar ile ilgili avantajlar bir paket gibi birde vip üyelik satın almaya mobil ödeme seçeneği eklenemezmi @Ozan

eğer nickin yanında VIP yazacaksa alırım aga

ayrıca paket oolayı çok mantıklı ama hazır paketler yerine gelcek her özelliğe bir fiyat biçilmeli ve bizde seçtiğimiz özellik kadar bir ücret ödemeleyiz

Konu Sahibi
çok güzel olur @Ozan

Tepkiler: ghstr
heyecan yaptım şimdi ( nicki değiştirip ghstr VIP yapasım geldi )

Konu Sahibi
üste ekleriz turuncu V.İ.P. diye hazırlimmi şimdiden

onaylanır bence adminler diye üye var mesela
evet biliyorum ama bir zamanlar albay ve üstü üyelere avatar altı yazsı diye bişey varmış o özelliğin duyuru konusunda xxx üye xxx sorumlusu gibi şeyler yazdırmak yasaktır diyodu öyle bir nick kullanmak istesen oda onaylanmaz bence

Mert

Üye
Tiye almamın sebebi buna karşı çıkıyor olmamdı benim. Kesinlikle karşı çıkıyorum ben para ödeyip vip üye olmaya. 5 yıl önce forumda herkesin eşit olduğu vurgulanıyordu ki cidden öyleydi. Yıllar geçtikçe kendi çizgisinden ayrılan bi forum görüyorum. En son tartışmam "en iyi cevap" seçeneğinde farklı rütbedeki üyelerin farklı puan hakları olmasıydı. Bunun üstünden çok zaman geçmeden hemen şimdi paralı üyelikler konuşuluyor.

Tepkiler: Oğuzhan

H0lligan

Üye
bknz rütbeleri pp yapmak da yasak yeni üyelerin karıştırmaması için ama VİP in ne zararı olacak ?
reklam sorunları gideriliyor en azından bu şekilde

Konu Sahibi
aynen avantajlar güzel ama katılıyorum

Mert

Üye
bknz rütbeleri pp yapmak da yasak yeni üyelerin karıştırmaması için ama VİP in ne zararı olacak ?

reklam sorunları gideriliyor en azından bu şekilde
Reklam sorunu bizim değil yönetimin sorunu. Bir şekilde üyeler arası sınıf farkı yaratacak bütün uygulamaları reddediyorum.

Tepkiler: Oğuzhan, emarat ve H0lligan