Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
O zaman vınn almak yerine o telefonu kullansana.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkten fiyatlara bak kendine göre bir paket seç, benim tavsiyem 4gb olan paket. Telefonu nası bağlayacam pcye nası olacak o iş amaaan diye düşünürsen yardım ederiz sana. Bluetootla pcye bağlarız telefonu kablosuz internet keyfi gibi olur.
yalnız sunu unutma telefonu kullanırsan bu iste bi sure sonra telefonla yumurta kızartıp utu yapabilirsin
Yeni aldığın telefonu böyle pc den internete bağlanmak için kullananları anlayamıyorum. Çok zeki düşündüklerini sanıyorlar fakat yep yeni telefonunun ömrünü yiyorlar. Çünkü o tür bağlantıda telefonun bataryasının ömrü çok çabuk bitecektir ayrıca cihaz çok fazla ısınacaktır ve cihazın ısınması cihaza kalıcı hasar verebileceği gibi cihazın iç parça ömrünüde kısaltacaktır.
hadi ya biz bilmiyorduk zeki şey.Yeni aldığın telefonu böyle pc den internete bağlanmak için kullananları anlayamıyorum. Çok zeki düşündüklerini sanıyorlar fakat yep yeni telefonunun ömrünü yiyorlar. Çünkü o tür bağlantıda telefonun bataryasının ömrü çok çabuk bitecektir ayrıca cihaz çok fazla ısınacaktır ve cihazın ısınması cihaza kalıcı hasar verebileceği gibi cihazın iç parça ömrünüde kısaltacaktır.
hadi ya biz bilmiyorduk zeki şey.
tuba bağlaması çok basıt aksam facede anlatırım
Benim evimde netim yok scknsckn 1 yıldan beridir 5230 kullanıyorum ve günün 15 saati internette bağlıyım telefonla. Telefonumu müzeye kaldırmak için 400 lira para vermedim ben rahat rahat kullanamadıktan sonra ne anlamı kaldı ki ?. Bende cep telefonu alıp dokunmatiğine jelatin yapıştıran, deri kılıf alanları anlayamıyorum. Rahat kullanmayacaksan neden alırsın ki o telefonuşarjım tam dolum yaptıktan sonra 3 gün beklemede kalacak düzeyde hala. Bataryamda bir sorun yok yani, sadece ısındığı doğru ısınıyor ısınıyor soğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?