toprak00
Üye
SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] kardeşim link e tikla resimle ve yazıyla anlatılmış tamamhangi sonuç alırsan bana yazs.a kardes c6-01 soft format attim video ve foto duzenleyici kayboldu bu uygulamayi yukledim sertifika hatasi verdi sonrs hack yaptim tekrar yukledim gene hata verdi yardimci olursaniz sevinirim
kardeşim üstte ki link e tikla tlf hack le o zaman olur Tamambenım sorunumda aynı gecen uygulamayı yukledım ama genel sertıfıka hatası var
rica ederim kardeşim ne demekkadesim allah razi olsun ya sayende yukledim video duzenleyiciyi coook tesekkurler))
rica ederim kardeşim ne demekama bak bunlar ram a gömülmüyo onun için tlf na harf yada soft format attığn zaman silinir haberin OLSUN yani kardeşim
rica ederim kardeşim ne demekama bak bunlar ram a gömülmüyo onun için tlf na harf yada soft format attığn zaman silinir haberin OLSUN yani kardeşim
tamam kardes sagolasin format atarsamda artik ogrendik hacklamayirica ederim kardeşim ne demekama bak bunlar ram a gömülmüyo onun için tlf na harf yada soft format attığn zaman silinir haberin OLSUN yani kardeşim
önemli değil kardeşimtamam kardes sagolasin format atarsamda artik ogrendik hacklamayi
Evet kardeşim tlf indirsin ama tlf nun hack li olmalı dostumbu program telefondan indirilebilir mibu program telefondan indirilebilir mi
abi of yaaa açmıyo süresi geçmiş sertfika hatası veriyo
kardeşim hack işlemini burda yapabilrsn ..linkteabi of yaaa açmıyo süresi geçmiş sertfika hatası veriyo
kardeşim telli burda haklersin linkte SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]C7 BELLE ACMIYOR SERTİFİKA HATASI VERİYOR YARDINCI OLUR MUSUNUZ TESEKKURLER
yok azat kardeşim bi şey olma ZARARLI DEĞIL DIRhack yapınca bir sorun olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?