Hermaphroditos
Üye
Telefonunuza Hard atmayı denediniz mi ? Eğer hard formattan sonra olmuyorsa birde flash atmayı deneyin.bn hackledım tamam mı! Ve coookda tesekkur ettım kac haftadır ıstedıgım programı ındırıyordum fakat dun bı program ındırmeye calıstım turkcell wap ayarlarım kendılıgınden ayarlansın dıye ayarz sıhırbazıymıs turkcesı programın ıngılızcesı aklımda dgl yerlesık bılesen hatası uyarısı aldım yıne bu sıtede yerlesık bılesenı kaldırmayla ılgılı bır konu vardı onu ındırdım yetkılere tasıdım ordanda yerlesık bılesen hatasını ve dıger ıkı yamayı aktıf hale getırdım hangı dosyayı yuklemeye calıssam dosya bozuk uyarısı aldım
telefonu hacklemen gerekiruygulama hatası dıo yükledım ama sertifika hatası dıyo ne yapmam lazm acil yardımmmmm
kullanmış olduğun sistem nedir veya telefonun nedir.nasl yapcam içindekiler silinrmı
gercekten nasıl yapıcagm bılmiyorm adminm bana yardm eder mısınız
bana yardm edecek kimse yokmu?
alttaki konuya bak takıldığın nokta olursa oradaki konuya yazsistem bilmiyorum ama nokıa n8 telim
https://www.maxicep.com/forum/konu/symbian-belle-refresh-hack-basit-ve-resimli-anlatim.902934/ya benim telefon c7 sertifika hatası diyor bi yardım edin lütfen
olmuyor bu geliyor
Ben de sayfaya giremedim @asigsasiolmuyor bu geliyor
"Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yeterli yetkiniz yok."
olmuyor bu geliyor
"Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yeterli yetkiniz yok."
Ben de sayfaya giremedim @asigsasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?