Video Oynatıcı Canlı Önizleme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Video Oynatıcı Canlı Önizleme Sorunu
Arkadaşlar bundan birkaç gün önce çok yer tutuyor diye sdcard/.thumbnails dizinini silmiştim.Video oynatıcıdaki önizlemeleri tekrar oluşturur zannetmiştim ama oluşturmuyor.Bu video oynatıcı için medya tarayıcı tetiklemesi falanmı var nasıl düzelteceğiz bunu?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Denedim şimdi 2 tane video kıpraşmaya başladı ama diğerleri halen olduğu gibi duruyor.Telefona format attığımda bunların oluşması kısa sürmüştü ama bu sefer uzun sürecek gibi 93 tane HD video var

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda bilgisi olan yokmu?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit çözüm

İşe yaramadı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç tanesi daha kıpraşmaya başladı.Bunları hızlandırmanın yolu yokmu ya

videoları silip tekrar yüklesen belki bişeyler olur

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kliplerin hepsi 1080P.Sanırım bu yüzden yavaş yükleniyorlar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Kliplerin hepsi 1080P.Sanırım bu yüzden yavaş yükleniyorlar

Valla eski telefonlarimiz olsaydi ortam tarayicisini calistir derdim de bunlarda henuz goremedim
Kapat ac dememin sebebi de thumbnail dosyalarini olusturmasini saglar belki diye dusunmustum.
Onizlemesi olmayan videolara bi kez tikla sonra kapat sonra baskasina tikla yine kapat belki actikca thumbnail dosyalarini da olusturur

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
O değilde başka birşey fark ettim.

Telefon pilde kullanılırken sadece video oynatıcının menüsünde beklediğin zaman oluşturulmaya başlıyor.

Şimdi telefonu şarja taktım ve çalışan işlemlerde video oynatıcının transcode diye bir işlemi çalışmaya başladı.Sanırım pilde kullanırken ön izleme yaratmayı durduruyor.Şarja takıldığında arkaplanda çalışıyor.Akıllıca

Ekli dosyalar

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Sadece birkaç video canlı gösteriyor diğerleri halen kıpırdamıyor.Yardım edecek yokmu? format atmak istemiyorum.

Artles

Üye
Thumbnails ne kadar yer kaplıyor? Bir de silince şimdi önizleme sorunu mu oldu sadece video izlerken sorun yok yani ?

Bir de harbiden napican ya bosver

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
300-400 mb civarı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Videoları izlerken sorun yok önizlemeler uyuz ediyor insanı

Artles

Üye
Benden takintilisida varmis

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şimdi bütün videolar kıpraşıyor ama bölüm önizleme bölümündekiler halen sabit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...