[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: tabiki abi zaten bu konunun linkini verdim oraya da. Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim sagolasın lite olanı kurmayacagım sanırım tavsiye edermisin?
pRime.' Alıntı: tabiki abi zaten bu konunun linkini verdim oraya da. Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim sagolasın lite olanı kurmayacagım sanırım tavsiye edermisin?
pRime. Üye Konu Sahibi [ENGİN];5418481' Alıntı: anladım kardeşim sagolasın lite olanı kurmayacagım sanırım tavsiye edermisin? Genişletmek için tıkla ... yani klavyedeki karakterlerin renklerini değiştirmek istemiyorsan ve bataryanın da beyaz haliyle kalmasını istiyorsan lite kurabilirsin onun dışında normalden farkı yok.
[ENGİN];5418481' Alıntı: anladım kardeşim sagolasın lite olanı kurmayacagım sanırım tavsiye edermisin? Genişletmek için tıkla ... yani klavyedeki karakterlerin renklerini değiştirmek istemiyorsan ve bataryanın da beyaz haliyle kalmasını istiyorsan lite kurabilirsin onun dışında normalden farkı yok.
ertooth Üye bende yüklenmiyor sorun nerden kaynaklanıyor.[h=2]Ana Ekran Ayarları 2.0.1 programı aktif ondan olabilirmi[/h]
bende yüklenmiyor sorun nerden kaynaklanıyor.[h=2]Ana Ekran Ayarları 2.0.1 programı aktif ondan olabilirmi[/h]
[ENGİN] Üye ertooth' Alıntı: bende yüklenmiyor sorun nerden kaynaklanıyor.[h=2]Ana Ekran Ayarları 2.0.1 programı aktif ondan olabilirmi[/h] Genişletmek için tıkla ... nasıl bir hata veriyor bu arada yüklemelerden magaza dışı kaynaklardan yüklemelere izin ver seçenegi açık mı?
ertooth' Alıntı: bende yüklenmiyor sorun nerden kaynaklanıyor.[h=2]Ana Ekran Ayarları 2.0.1 programı aktif ondan olabilirmi[/h] Genişletmek için tıkla ... nasıl bir hata veriyor bu arada yüklemelerden magaza dışı kaynaklardan yüklemelere izin ver seçenegi açık mı?
MrCommanDTr Emekli Yönetici yükleyince menüde herhangi bişey göremezsiniz,ayarlar>cihaz kısmında en altta theme olarak görünür.
MrCommanDTr Emekli Yönetici şimdi deniyim dedim de home screen bg ile tüm ekranlar pembe oldu theme settingsden orjinale dönüp deniyim bakiyim abi olursa bi kaç ss atarım - - - Eklendi - - - yok theme settings ile çakışıyo klasörler falan görünmüyo abi malesef çok da güzel arkaplanlar bulmuştum ama yapıcak bişey yok
şimdi deniyim dedim de home screen bg ile tüm ekranlar pembe oldu theme settingsden orjinale dönüp deniyim bakiyim abi olursa bi kaç ss atarım - - - Eklendi - - - yok theme settings ile çakışıyo klasörler falan görünmüyo abi malesef çok da güzel arkaplanlar bulmuştum ama yapıcak bişey yok
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];5470182' Alıntı: ana ekran ayarlarını kullanacaksın öyle görünüyor theme settings'le bir uyuşmazlıgı yok Genişletmek için tıkla ... theme settings ile arkaplan uygulamasının uyuşmazlığı var abi ana ekran ayarlarını kuramam ben tweak var bildirim çubuğunu kullanıyorum
[ENGİN];5470182' Alıntı: ana ekran ayarlarını kullanacaksın öyle görünüyor theme settings'le bir uyuşmazlıgı yok Genişletmek için tıkla ... theme settings ile arkaplan uygulamasının uyuşmazlığı var abi ana ekran ayarlarını kuramam ben tweak var bildirim çubuğunu kullanıyorum
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: theme settings ile arkaplan uygulamasının uyuşmazlığı var abi ana ekran ayarlarını kuramam ben tweak var bildirim çubuğunu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... mesela yani
MrCommanDTr' Alıntı: theme settings ile arkaplan uygulamasının uyuşmazlığı var abi ana ekran ayarlarını kuramam ben tweak var bildirim çubuğunu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... mesela yani