venüs 5 root yardım

kanat_58

Üye
    Konu Sahibi
venüs 5 root yardım
Arkadaşlar venüs 5 root nasıl yapılır birtürlü yapamadım rom ve root hakkında baya bilgim var çok araştırdım fakat hiç bişey bulamadım bu telefonu kullanan ve root yapabilen varsa yardımcı olsun lütfen birçok pc programı ve apk denedim olmadı

djonier

Üye
Bosuna deneme ben hepsini denedim root olmadi. Bu telefona rom root deategi veren ciksa fenomen olur nette o kadar diyorum

Vroot işlemini uyguladım bundan önce telefonumuza Developer option uygulamasını kurdum hata ayıklama modunu bu program ile kApatıyoruz. Vroot işlemide pc ile oluyor googleden vroot programını pcye yüklüyoruz virus programi aktif ise ikaz verebilir ama korkulcak bise yok devre dısı bırakıp ole yükleyin pcye telefonu datA kablosunu baglayıp developer option uygulamasına girip hata ayıklama modunu kapatıp pcden vrootu tıklayıp root yazan yere tıklıyoruz dil cince , sadece root yazısnı anlıyoruz zaten ona tıklıyoruz tel acılıp kapanıyor rootlanmıs oluyor yardımcı olduysam ne mutlu uygun room bulursam paylasıcam sizlerde roottan sonra arasdırırsınız iyi günler..

kanat_58

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı teşekkür ederim yardımın için hallettim