Necmati Üye zaza' Alıntı: hayirli olsun benimkide az kaldi kismetse 22 yasinda gidecem 2012 cok yaklasti Genişletmek için tıkla ... bir çöpçü daha gelmiş
zaza' Alıntı: hayirli olsun benimkide az kaldi kismetse 22 yasinda gidecem 2012 cok yaklasti Genişletmek için tıkla ... bir çöpçü daha gelmiş
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Çok teşekkürler arkadaşlar . Oruç da bir bitse, sivil hayatın ne olduğunu o zaman daha iyi anlayabilirim herhalde
Çok teşekkürler arkadaşlar . Oruç da bir bitse, sivil hayatın ne olduğunu o zaman daha iyi anlayabilirim herhalde
zaza Üye Necmati' Alıntı: seni dövmek Genişletmek için tıkla ... imkansızı istiyorsun rüyada bile göremezsin
Necmati Üye zaza' Alıntı: imkansızı istiyorsun rüyada bile göremezsin Genişletmek için tıkla ... İmkansiz Yoktur.
zaza' Alıntı: imkansızı istiyorsun rüyada bile göremezsin Genişletmek için tıkla ... İmkansiz Yoktur.
Necmati Üye zaza' Alıntı: ölüyü diriltebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... Evet elektroşokla genelde yapiyolar
zaza' Alıntı: ölüyü diriltebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... Evet elektroşokla genelde yapiyolar
zaza Üye Necmati' Alıntı: Evet elektroşokla genelde yapiyolar Genişletmek için tıkla ... o tam bir geri gelme değildir öbür taraftan getirmeyi diyorum yani gömülen biri
Necmati' Alıntı: Evet elektroşokla genelde yapiyolar Genişletmek için tıkla ... o tam bir geri gelme değildir öbür taraftan getirmeyi diyorum yani gömülen biri
Necmati Üye zaza' Alıntı: o tam bir geri gelme değildir öbür taraftan getirmeyi diyorum yani gömülen biri Genişletmek için tıkla ... Her zmanki gibi sacmasin zaza
zaza' Alıntı: o tam bir geri gelme değildir öbür taraftan getirmeyi diyorum yani gömülen biri Genişletmek için tıkla ... Her zmanki gibi sacmasin zaza
zaza Üye Necmati' Alıntı: Her zmanki gibi sacmasin zaza Genişletmek için tıkla ... imkansızı yapabileceğini söyleyen sendin
Necmati' Alıntı: Her zmanki gibi sacmasin zaza Genişletmek için tıkla ... imkansızı yapabileceğini söyleyen sendin