Eduardo58
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok ArtıkYazıyı okurken duygulandım bende bu sene 5800 ı bırakıp lumia 620 ye geçtim dile kolay 5 senem bu telefonla geçti Symbian ayeri geldi küfür ettim yeri geldi böyle işletim sistemi yaptıkları için teşekkür ettim iyi kötü benim yol arkadaşım oldu şimdi de koleksiyonumda yer edindi vay be zaman ne çabucak geçmiş
Yok Artık
Hala senin gibi kullanicilar kaldimi be yenisi cikacak diye simdiki telinden soguyup hor kullananlar var yaNeresi tuhaf geldi5800 ın kutusu faturası bile duruyo dıştan bakınca biraz cizikleri var ama sıfır gibi duruyo acayip temiz kullnadım yere sadece bir kere düştü o çiziklerde ondan oldu.
Hala senin gibi kullanicilar kaldimi be
Ben hic tabi 0 telefon kullanamadim kullansam ne yazar kasayi degistirir satar paraya dokerimKalmaz mı
En iyisi benim Nokia 3310, 5210, 3660 ve N70 'in fotoğraflarını koyayım buraya.
İlk günkü hallerinden çok farklı değiller.Hepsinin yeri ayrı ben de.
kasayi degistirir satar paraya dokerim
Haklisin şimdiden arayüzünü özlemedim değilİnternetten Al 900 TL Fark Yok.Ayrıca Symbian Serisi Alırsan 701 808 En Aşaya Aşğisini Önermem Hayırlı Olsun Şimdiden Ama 603ü Özleyeceksin Benden Söylemesi
Ben de çok Lumia istedim ama kısmet değilmişYazıyı okurken duygulandım bende bu sene 5800 ı bırakıp lumia 620 ye geçtim dile kolay 5 senem bu telefonla geçti Symbian ayeri geldi küfür ettim yeri geldi böyle işletim sistemi yaptıkları için teşekkür ettim iyi kötü benim yol arkadaşım oldu şimdi de koleksiyonumda yer edindi vay be zaman ne çabucak geçmiş
Ne demek abi tabii hakkim varsa helal olsunhakkım varsa helal olsun can kardeşim @Eduardo58 bende android tablet de var ama sistem çok basit hiç zevk vermiyor ben 2016 yı bekliyorum belki bir hamle gelir nokia danbelki yeni nesil symbian cihazlar çıkar
yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun
sende hakkını helal et
Banlanmissin ama hatirlatayim Ascend G7 aldigimi belirttim Z2 hoşuma gitmedi.Z2 al bir numara telefon
Helal olsun neşe de mi katmisim?Hakkını Helal et kardeşim.Bize hep neşe kattın
Ergenin teki boş ver
Adam symbianı bırakıyor ben temelliserhandan sonra birüye daha kaybettik..
ne zaman bırakıyonAdam symbianı bırakıyor ben temelli
Ergenin teki boş ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?