Veda...

Konu Sahibi
Veda...
3 sene boyunca Symbian bölümünde dolaşıp duruyorum. 3 sene öne Nokia 603 aldım o zamanlar Angry Birds oynamak benim için büyük bi hayaldi ama bu telefonla o oyunu oynama zevkini tadabilmiştim. Çok büyük emeğim yok Symbian için ama her gün bu bölümde umutla gezdim. Almamın uzerinden 1 sene ya gecti ya gecmedi haber geldi, Nokia Symbian destegi bitecekmis. Uzuldum, cok uzuldum. Aradan 3 sene gecti hic sıkılmadan kullandım. @asigsasi en büyük ogretmenim oldu Symbian hakkinda her seyi ondan ogrendim Allah razi olsun ondan. Emegi gecen ve ismini yazmadigim kisi varsa hakkini helal etsin. Oyle boyle bu gunlere geldik ve duydum ki vergiye zam gelecekmis. Hemen cikyik telefon aramaya. İlk basta Lumia 640XL istedim ama nasip degilmis bulamadim hicbir yerde bugun Huawei Ascend G7 gordum abinin elinde ozellikleri ve gorunusu cok cazip geldi ve aldim. Ama herkes gibi bu bolumu ve buyuk insanlarini birakir miyim? Elbette hayir yine ugrarim buralara Allah in izni ile. Allaha ismarladik.

İnternetten Al 900 TL Fark Yok.Ayrıca Symbian Serisi Alırsan 701 808 En Aşaya Aşğisini Önermem Hayırlı Olsun Şimdiden Ama 603ü Özleyeceksin Benden Söylemesi

Tepkiler: Eduardo58
Yazıyı okurken duygulandım bende bu sene 5800 ı bırakıp lumia 620 ye geçtim dile kolay 5 senem bu telefonla geçti Symbian ayeri geldi küfür ettim yeri geldi böyle işletim sistemi yaptıkları için teşekkür ettim iyi kötü benim yol arkadaşım oldu şimdi de koleksiyonumda yer edindi vay be zaman ne çabucak geçmiş

Yok Artık

Neresi tuhaf geldi 5800 ın kutusu faturası bile duruyo dıştan bakınca biraz cizikleri var ama sıfır gibi duruyo acayip temiz kullnadım yere sadece bir kere düştü o çiziklerde ondan oldu.

Tepkiler: DarkredBlue61, DeV/AsA ve H0lligan

H0lligan

Üye
Neresi tuhaf geldi 5800 ın kutusu faturası bile duruyo dıştan bakınca biraz cizikleri var ama sıfır gibi duruyo acayip temiz kullnadım yere sadece bir kere düştü o çiziklerde ondan oldu.
Hala senin gibi kullanicilar kaldimi be yenisi cikacak diye simdiki telinden soguyup hor kullananlar var ya harbi takdir ettim seni

DeV/AsA

Üye
Hala senin gibi kullanicilar kaldimi be

Kalmaz mı
En iyisi benim Nokia 3310, 5210, 3660 ve N70 'in fotoğraflarını koyayım buraya.
İlk günkü hallerinden çok farklı değiller.Hepsinin yeri ayrı ben de.

Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Kalmaz mı
En iyisi benim Nokia 3310, 5210, 3660 ve N70 'in fotoğraflarını koyayım buraya.
İlk günkü hallerinden çok farklı değiller.Hepsinin yeri ayrı ben de.
Ben hic tabi 0 telefon kullanamadim kullansam ne yazar kasayi degistirir satar paraya dokerim

Tepkiler: DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
kasayi degistirir satar paraya dokerim

İşte benim asla yapamayacağım şey yahu.Kıyamam ben, dursun kenarda.
Hayatımda bir kere telefon sattım.O zamanlar da çok küçüktüm zaten, Nokia 5110 alabilmek için yapmıştım.

asigsasi

Üye
hakkım varsa helal olsun can kardeşim @Eduardo58 bende android tablet de var ama sistem çok basit hiç zevk vermiyor ben 2016 yı bekliyorum belki bir hamle gelir nokia dan belki yeni nesil symbian cihazlar çıkar
yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun
sende hakkını helal et

Tepkiler: Eduardo58 ve DeV/AsA
Çoğu kişinin ilk telefonu symbian olmuştur.Tabi benimde ilk telefonun symbian dır.Bırakmk zor oluyor arada bir açıp oyunlarını oynuyorum o oyunlar için çok uğraştım.Görüntü güzel olmasa bizim için ayrı bir yeri vardır.

0MG31

Üye
Z2 al bir numara telefon

Mcr21

Üye
Hakkını Helal et kardeşim.Bize hep neşe kattın

Konu Sahibi
İnternetten Al 900 TL Fark Yok.Ayrıca Symbian Serisi Alırsan 701 808 En Aşaya Aşğisini Önermem Hayırlı Olsun Şimdiden Ama 603ü Özleyeceksin Benden Söylemesi
Haklisin şimdiden arayüzünü özlemedim değil
Ben de çok Lumia istedim ama kısmet değilmiş
Ne demek abi tabii hakkim varsa helal olsun
Z2 al bir numara telefon
Banlanmissin ama hatirlatayim Ascend G7 aldigimi belirttim Z2 hoşuma gitmedi.
Hakkını Helal et kardeşim.Bize hep neşe kattın
Helal olsun neşe de mi katmisim?