flzf Üye kendi kendine güncelleme filan soruyor daha video açmadan bisürü antin kuntin işle muhattap oluyor ve videoyuda açamıyor ama july playerla denedim açıldı benim için beş para etmez. O en iyi video oynatıcı diyende ne iş anlamadım.
kendi kendine güncelleme filan soruyor daha video açmadan bisürü antin kuntin işle muhattap oluyor ve videoyuda açamıyor ama july playerla denedim açıldı benim için beş para etmez. O en iyi video oynatıcı diyende ne iş anlamadım.
yasin213 Üye kadirylmaz' Alıntı: arkadaşlar nokia c5-03te ağ hatası sorunu oluyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla ... Sağ alt köşeye tıkla. UC WEB güncellenmeli sorusuna hayır de.
kadirylmaz' Alıntı: arkadaşlar nokia c5-03te ağ hatası sorunu oluyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla ... Sağ alt köşeye tıkla. UC WEB güncellenmeli sorusuna hayır de.
kadirylmaz Üye yasin213' Alıntı: Sağ alt köşeye tıkla. UC WEB güncellenmeli sorusuna hayır de. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah birader
yasin213' Alıntı: Sağ alt köşeye tıkla. UC WEB güncellenmeli sorusuna hayır de. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah birader