Ve karşinizda wp8 screenshotları (video linki eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada videoyu izlerken arka planda emülatörün yüklü olduğu masaüstüne dikkat!
Bugün Chip'te haber olmuştu. Windows 8'in masaüstü duvarkağıdı belli oldu diye...
Gerçekten de o resim

Bkz.

doctorrr

Üye
görmedim ha abi teşkürler yakıyor bu wp8

Tepkiler: kullanıcıadları

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

guzel tespit fakat dikkatinizi cekerim bu bilgileri yayinlayan kişiler bu sistemleri ilk kullananlar genelde

Şuanda wp8 ve nokia muhteşem gözüküyor.Teşekkürler alikemal

guzel tespit fakat dikkatinizi cekerim bu bilgileri yayinlayan kişiler bu sistemleri ilk kullananlar genelde

Windows 8, metro arayüzüne paralel olarak dokunmatik monitör desteğiyle gelecek diyorlardı.
Biz Ekim'i bekliyoruz adamlar kullanmaya başlamış bile...
Üstelik bir de WP8 emülatör programı çalıştırıp illüstrasyon hazırlamışlar)
Vay be... Para biriktiriyimde bende benim monitörü dokunmatiğe çevireyim bari önümüzdeki günlerde, Windows 8'e hazırlık olsun

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ayni emulatoru sdk8.0 ı kurarak sen de kullanabilirsin.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi market ne durumda ya hala çıkan oyunlarda Windows Phone ismini görememek üzücü yahu

Teşekkürler hünkarım galiba smilyeleri ekledin.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sirayla degil en alttan ekliyorum hunkarim.

Bu wp8 kaçmaz

Tepkiler: kullanıcıadları

Cidden çok çok büyük bir gelişme sağladı Wp8 ile.Tarayıcısından, entegrasyonundan tut çoklu çekirdek desteğine kadar.Özellikle orjinal tarayıcısında flash player bulunduran tek sistem olacak olması çok büyük bir avantaj olacak heleki o tarayıcının performansını düşündüğümüzde.Geriye bir tek marketi kalıyor ki onun içinde Microsoft çok ciddi yatırımlar yapıyor.Böyle devam ederse kasım, aralık gibi bir Wp8'li telefon alacağım.Cidden çok hızlı geliştiler.

Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aşagidaki linkten wp8 emulatorundeki tum ekran goruntulerini gorebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...