Mansuerosthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu olay değil lifehard. bu itiraftır. itiraf bölümü varsa taşınsın. pckopat beni mod yapmadığı için açıkladım bu durumu da.Olaysız bir gün yok ya
ayrıca bnm şuanda bir sitem yok en yakın arkadışım olan emin (çilekeş) ' e sorabilirsinizbu olay değil lifehard. bu itiraftır. itiraf bölümü varsa taşınsın. pckopat beni mod yapmadığı için açıkladım bu durumu da.
ver üyeliklerini. msnde sölediklerini yazsana burayaPCKopaT™;1777849' Alıntı:onu kimdedi veya nerden çıkardın o ben değilim
--------------- Ekleme ---------------
üyeliklerimi verebilirim
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca bnm şuanda bir sitem yok en yakın arkadışım olan emin (çilekeş) ' e sorabilirsiniz
Vbulletin uğraşıyorum site açtım ama o ben değilim ve şuan sitem falan yoqSiten olabilir, çünkü profilinde ilgi alanlarına Pc ve Vbulletin yazıyor , neiş ?
aklınla bin yaşa. bide webmster yazmış. wbmnaster ne demek ? site sahibi demek . bide bizi kandirioSiten olabilir, çünkü profilinde ilgi alanlarına Pc ve Vbulletin yazıyor , neiş ?
hyr adam beni mod yapıcaktı. ****** dan geldi davet etti. burayı da karaladı. üyelerinin hepsi gidiomuş felanKİşisel Tartışmalarınızı Böyle Konu Açarak İnsanları Meşgul Etmeyin ..
Bir Şey Yağtığınızı Sanıyorsunuz Fakat , Sizlere Sadece Gülüyoruz ..
ÇÜNKÜ ÇOCUKSUNUZ ! ! ! ..
aklınla bin yasa krdşim. nie durduk yere yalan söliim . mod yapmazsa söylerim dedim ve 5 gündür mod yapmadıSenden nefret ediyorum henrybenzema ... Defol git buradan artık ... Biz kovuyoruz sen geliyorsun yüzsüzarkadaşın doğru söyleme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ... Diğer sitedeki nickin banlanir ise gerçek olduğu anlaşılır ...
Msnde senle hayatta konuşmadım yalan atmaver üyeliklerini. msnde sölediklerini yazsana buraya
sana dedim yazarım yapmazsan mod diye.
niçi?n??Çek git bebeğim uzaklara çek giiiittt !
nie çıkıyorsun msndenPCKopaT™;1777905' Alıntı:Bekle şuan yönetimden kimse yoq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?