.vcf Dosyalarını Lumia 620ye Aktarma?

Konu Sahibi
.vcf Dosyalarını Lumia 620ye Aktarma?
Elimde Nokia 808den Oluşturulmuş Nolar Var Bunları 620 ye Nasıl Atarım? Teker Teker Uzun İş Olmaz Böyle Bu

BLasTeaR

Üye
Elimde Nokia 808den Oluşturulmuş Nolar Var Bunları 620 ye Nasıl Atarım? Teker Teker Uzun İş Olmaz Böyle Bu

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Link:
Diğer yöntem ise aslında diğer cihaza da aynı MS hesabıyla giriş yaparsan Kişiler gelir. Outlook.com'a giriş yapıp oradaki Kişiler sekmesinde Numaraların duruyor.

Tepkiler: DarkredBlue61

BLasTeaR

Üye
Yükledim Ama Açılmıyor Menüde Filan Görünmüyor Uygulama Yüklendi Ama Açacak Ne Bir Kısayol Nede Birşey Var

Af edersin söylemeyi unutmuşum. Yerleşik uygulama olduğu için yedekleme işlemini Ayarlar menüsü altından Contacts+Message Backup kısmından yapabilirsin

Tepkiler: DarkredBlue61
    Konu Sahibi
Af edersin söylemeyi unutmuşum. Yerleşik uygulama olduğu için yedekleme işlemini Ayarlar menüsü altından Contacts+Message Backup kısmından yapabilirsin
Mübarek Niye Böyle Şakalar Yapıyon Yok Bu Olmuyor Sadece Yedekliyor Önceden Oluşturulmuş Vcf Dosyalarını Yüklemiyor Otomatik

İşletim sistemi aynı telefonlar olsa dert değil bu şekilde ya programla,ya dediklerimiz yolla
Sen bluetooth ile dene bakalım

Bu uygulamaya bak bluetooth ile bağlandığın cihazdan rehberi transfer ediyor

Pc den People.live.com giriş yap kişileri içeri aktar diyerek o dosyayı seç. Rehbere eklemesi lazım.

Konu Sahibi
Pc den People.live.com giriş yap kişileri içeri aktar diyerek o dosyayı seç. Rehbere eklemesi lazım.
Ekleniyorda Tek Dosya İstiyor Tümünü Tek Kişi Dosyası Yaptım Oldu Telefonada Geldi Ama Sadece İsimler Bilgiler Şaçma Sapan Şeyler Geldi Kalsın Neyse Sağolun Lazım Oldukça Eklerim Artık